fbpx

Etusivu

LÖYDÄ KAIKKI TAPAHTUMA-ALAN PALVELUT SAMASTA PAIKASTA

EVENDERIN AVULLA SAAT SUORAAN YHTEYTTÄ TOIMIJAAN
👉ILMAN välikäsiä
👉ILMAN välityspalkkioita

Tarjoatko palveluita tapahtumiin? Tule mukaan Evenderin verkostoon!Liity>>

YHDESSÄ PAREMPIEN TAPAHTUMIEN PUOLESTA

Evenderi on ensimmäinen laatuaan oleva tapahtuma-alan verkosto ja yhteismarkkinointipalvelu, jonka avulla tapahtumajärjestäjä saa otettua suoraan yhteyttä tapahtuma-alan palveluntarjoajaan ILMAN välikäsiä ja ILMAN välityspalkkioita. Evenderin ansiosta tapahtuma-alan toimijat tulevat löydetyksi tapahtuma-alalle kohdennetusta paikasta haitpa sitten cateringia, tilaa, tekniikkaa, tapahtumahenkilöstöä, kuvaajaa, esiintyjää, ohjelmaa tai vaikkapa tapahtumasi markkinointiin apuja. Mikäli et halua olla yksin vastuussa kaikesta tapahtuman koordinointiin ja tuotantoon liittyvästä niin ei hätää! Evenderista löydät myös ammattituotantopalveluita, jotka ottavat puolestasi vastuun esimerkiksi artistien toimituksesta tai tarvittaessa koko tapahtuman tuotannosta.

 

Tapahtuma-alan toimijalle Evenderi on paikka, josta tulla löydetyksi ja tapahtumajärjestäjälle se on paikka, josta löytää toimijoita ja uusia ideoita. Ensimmäistä kertaa maailmassa on olemassa paikka, jonka avulla toimija ja tilaaja löytävät toisensa. Evenderi on myös ratkaisu vuosikausia vallinneisiin tapahtuma-alan epäkohtiin. Sen avulla löydät nekin toimijat, joita et ole ennen löytänyt mistään muualta, saat ideoita tapahtumasi toteutukseen, eikä Sinun ei tarvitse miettiä sitä, että mikä olisi tekijän hinta ilman piilossa olevia myyntiprovisioita. Kun saat suoraan yhteyden toimijaan, sinun ei tarvitse enää tuskailla sen kanssa, että oletko lojaali ja kenelle.

 

Evenderin sivuilla etsitään palveluita tuotekorttien avulla. Jokaisella tuotekortissa on kuvattu yhden palvelun kuvaus. Infoboksit auttavat sinua siinä, että saat nopeasti ja helposti yleistiedon tuotteesta, näet missä on kyseisen palveluntarjoajan kotipaikka ja mille alueelle palvelua on mahdollista saada. Klikkaamalla tuotekortin auki, pääset tutustumaan kyseiseen palveluun yksityiskohtaisemmin. Avatessasi tuotekortin näet sen vierellä aina kyseisen palvelun tarjoajan ja hänen suorat yhteystietonsa. Tuotekorttien sisällöt riippuvat siitä, miten kattavasti kyseinen palveluntarjoaja on tuotettaan halunnut kuvata. Tuotekorttien sisällön toimitus on siis palveluntarjoajan vastuulla.

Evenderi ei hallinnoi tilauksia, vaan voit vapaasti ilman huonoa omatuntoa ottaa yhteyttä suoraan tekijään, eikä sinun tarvitse maksaa Evenderin käytöstä kenellekään. Muista kuitenkin kertoa palveluntarjoajalle mistä hänet löysit. Tämä on ensiarvoisen tärkeää siinä, että toimijamme saavat tiedon siitä, että Evenderista on ollut heille hyötyä ja näin he haluavat jatkossakin pysyä mukana Evenderissa eli he ovat jatkossakin löydettävissä Evenderin avulla. Tämä puolestaan auttaa siinä, että myös muut tapahtumajärjestäjät löytävät kyseiset toimijat, toimijat työllistyvät entistä paremmin ja näin kaikki voittavat. Samalla myös koko tapahtuma-ala kehittyy entistä ammattimaisemmaksi. Kun saat suoraan yhteyden toimijaan ilman välikäsiä, saat häneltä hinnan ilman piilokuluja ja siten myös avoimuus lisääntyy. Käyttämällä Evenderia ja kertomalla siitä myös muille, olet mukana kehittämässä koko tapahtuma-alaa.

Yhdessä parempien tapahtumien puolesta!

 

KOKEMUKSIA EVENDERISTA

 

“Järjestän työssäni myös tapahtumia. Evenderista oli minulle käytännön apua järjestelyissä, sillä sitä kautta löysin  tietoa palveluntarjoajista, joita en muutoin olisi tiennyt.”

Marika Makkonen, projektipäällikkö, Kuopion alueen Urheiluakatemia

ETSI, TILAA, TOTEUTA

Palvelun haku

Etsi
palvelu

Löydät sivuiltamme palveluntarjoajien suorat yhteystiedot

Tarjouspyyntö

Pyydä
tarjous

Tarjous menee suoraan palveluntarjoajalle. Ei komissiota!

Tee sopimus

Tee
sopimus

Teet sopimuksen suoraan palveluntarjoajan kanssa

Järjestä tapahtuma

Järjestä tapahtuma!

Kaikki valmista
tapahtumaasi varten!

AJANKOHTAISTA

TUO PALVELUSI EVENDERIIN

#EVENDERI

YHTEISTYÖSSÄ

Tapahtumakaupunki Jyväskylä
Kuopion logo