fbpx
 • Arvonta- ja kilpailusäännöt

  Kilpailujen ja arvontojen yleiset ehdot ja säännöt voimassa toistaiseksi!

  Kilpailun/arvonnan järjestäjä on Eventem OY (2840328-2), myöhemmin käytetään nimitystä Evenderi tai järjestäjä.

  1. Arvontaan/kilpailuun voivat osallistua Suomessa pysyvästi asuvat henkilöt, pois lukien niiden yhtiöiden työntekijät ja heidän perheenjäsenensä, jotka ovat osallistuneet arvonnan tai sen osien valmisteluun tai toteuttamiseen.
  2. Arvontaan/kilpailuun voi osallistua vain kerran, ellei toisin ilmoiteta.
  3. Kampanja-aika/osallistumisaika on ilmoitettu arvonnan/ kilpailun yhteydessä.
  4. Arvonnan/kilpailun järjestäjällä on oikeus poistaa kilpailuun lähetettyjä kuvia ja kommentteja, mikäli järjestäjä katsoo sen aiheelliseksi.
  5. Arvonnan/kilpailun järjestäjä ei vastaa lukukelvottomista puutteellisista tai asiattomista vastauksista eikä teknisistä syistä perille tulemattomista viesteistä.
  6. Arvonnan/kilpailun järjestäjällä on oikeus julkaista ja käyttää Facebook- ja Instagram-sivuilleen jätettyjä palautteita/ideoita omiin tarkoituksiin ja julkaista niitä sivuillaan.
  7. Arvonnan/kilpailun järjestäjällä on oikeus käyttää ja julkaista omissa kanavissaan osallistujien vastauksia sekä mahdollisia osallistumiskuvia, joilla arvontaan/kilpailuun on osallistuttu.
  8. Arvonnan/kilpailun järjestäjällä on oikeus julkaista voittajan nimi Facebook-sivuillaan sekä Instagram-tilillään.
  9. Arvontaan/kilpailuun osallistuneiden yhteystietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille.
  10. Voittajia pyydetään ottamaan yhteyttä sähköpostitse kilpailun päätyttyä, ellei muuta ilmoiteta. Voittajalla/voittajilla on nimen julkaisemisesta 8 päivää aikaa vastata viestiin järjestäjän ilmoittamien ohjeiden mukaisesti. Järjestäjälle ei ole enää 8:nen päivän jälkeen velvollisuutta toimittaa tuotetta alkuperäiselle voittajalle, vaan saa tarvittaessa valita uuden voittajan.
  11. Arvonnan/kilpailun järjestäjä sitoutuu maksamaan lakisääteiset verot ja maksut palkinnosta. Palkintoa ei ole mahdollista muuttaa rahaksi tai muuksi vastikkeeksi.
  12. Järjestäjä pidättää oikeuden vaihtaa ilmoitetut palkinnot toisiin vastaavan arvoisiin.
  13. Arvonnan/kilpailun järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin. Järjestäjä varaa myös oikeuden muuttaa sääntöjä tai tarvittaessa keskeyttää kilpailun perustellusta syystä.
  14. Nämä kilpailun/arvonnan viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia ja osallistumalla Evenderin järjestämään arvontaan/kilpailuun osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä.
  15. Arvonta/kilpailu ei ole Facebookin/Instagramin sponsoroima, suosittelema tai hallinnoima, eikä millään tavalla liity Facebookiin/Instagramiin. Kaikki kilpailuun/arvontaan osallistuvat vapauttavat Facebookin/Instagramin kaikesta vastuusta.