fbpx
 • kilpailut

  PIIRUSTUSKISA
  CoronaCabaree – tukikonsertti tapahtuma-alan toimijoille virtuaalitapahtuman aikana järjestettiin lapsille piirustuskilpailu, jonka yläikäraja oli 12 vuotta. Kaikki lapset kisasivat samassa sarjassa ja tuomaristolle annettiin vapaat kädet valita voittaja kaikkien kilpailuaikana toimitettujen töiden joukosta.
  CoronaCabareen lasten piirustuskilpailun virallisiksi tuomareiksi kutsuttiin kolme kuvataiteilijaa.
  Kuvataiteilija Antti Männynväli, taiteilija ja artesaani Mervi Erkkilä ja graafikko-kuvittaja Mira Piitulainen.
  kuvataiteilija

  Tuomariston kiitokset yhteisesti kaikille kisaan osallistuneille

  Lämpimät kiitokset kaikille kilpailuun osallistuneille! Kaikki työt olivat persoonallisia ja hienoja, eikä voittajan valinta ollut missään tapauksessa helppo. On selvää, että jokainen kilpailija ansaitsisi työskentelystään niin palkinnon, kuin kunniamaininnan, mutta tällä kertaa tuli valita vain yksi voittaja ja kolme muuta suosikkia. Annettuun aiheeseen oli paneuduttu huolellisesti ja erilaisia tulokulmia riitti kiitettävästi. Erityisesti poikkeuksellisina aikoina kuvilla on paljon voimaa, kannustamme vaalimaan hienoja taitojanne ja toivotamme turvallista kesää!

  Voittajaksi tuomaristo valitsi yksimielisesti

  Oona 7v.

  Perustelut
  Piirroksessa hienoa kampanjajulistehenkeä, ytimekäs viesti ja osuvat sanavalinnat. Työssä on äkäinen korona, mutta myös ohjeet selviytymiseen. Ilkeää virusta näyttää harmittavan, kun riskiryhmät pysyvät turvassa. Kuvan viesti on koronaakin vahvempi.

  Piirustuskisa

  Jokaiselle tuomarille annettiin lisäksi mahdollisuus valita yksi kunniamaininnan saaja

   

  Erkkilä Mervi
  Leevi 7v. Kahdet kasvot, jotka näyttävät siltä, että ovat olleet koronan kourissa mutta selvinneet.

  piirustuskisa

  Männynväli Antti
  Anna 10 v. Vahva viesti. Osaa piirtää ja silti uskaltaa pelkistää. Jättää hyvällä tavalla tulkinnanvaraa katsojalle, kun hymiön ilmettä ei näe. Se tuo esiin korona-ajan epävarmuuden tavalla, joka on tuttu kaikille mutta ei tosiaankaan helppo ilmaista pelkästään kuvallisesti.

  piirustuskisa

  Piitulainen Mira
  Gutiana 8 v. Tarkkanäköinen poikkeusajan kuvaus Helsingin keskustasta. Onnistunut näköala vilkkaana ja ruuhkaisena totuttuun paikkaan. Tiiviissä kuva-alassa mainioita yksityiskohtia.

  piirustuskisa

  Lisäksi CoronaCabareen juontajat ja tuomaristo halusi kiittää Ada 8v piirustuksista, jotka kuvastivat juontajia sekä CoronaCabaree tukikonsertin sanomaa

  piirustuskisa

  Voittaja sai palkinnoksi 100€ lahjakortin vapaasti valitsemaansa lelukauppaan. Onnea voittajalle!

  KUVAKISA
  Lisäksi CoronaCabaree – tukikonsertti tapahtuma-alan toimijoille virtuaalitapahtuman aikana järjestettiin koko perheen kuvakilpailu, jossa oli tehtävänä ottaa kuva kotikatsomosta ja postata se sosiaaliseen mediaan CoronaCabareen virallisilla hästägeillä.

  Koko perheen kuvakilpailun voittajaksi valittiin tuotannon päätöksellä Mervi Ristimäen lähettämä kuva
  kuvakilpailu

  Voittaja sai palkinnoksi 100€ lahjakortin vapaasti valitsemaansa lippukauppaan.
  Onnea voittajalle!