fbpx
 • Kun intohimona on ääni ja kuva, syntyy laaja kattaus ammattitaitoisia ja luotettavia mediatuotannon palveluita. Robert Sjöblom Media on apunasi niin pienemmissä kuin suuremmissa tuotannoissa

  Alun perin Espoosta kotoisin oleva, nykyään vantaalainen Robert Sjöblom nauttii vapaa-ajallaan pianonsoitosta, luontokuvauksesta ja tietotekniikasta. Harrastukset sivuavat vahvasti myös hänen työtään Robert Sjöblom Media -nimeä kantavat yrityksen pyörittäjänä. Robert on valmistunut elokuvaajaksi ja leikkaajaksi, jonka lisäksi aiempiin opintoihin lukeutuu laaja media-alan koulutus ja sen myötä hankittu useamman vuoden kokemus valokuvaamisesta, sekä äänituotannosta. Robert on siis vahvasti kuvan ja äänen salat hallitseva rautainen ammattilainen.

  Robert haluaa elokuvillaan ja videotuotannoillaan välittää katsojille elokuvallisia tiloja, jotka herättävät katsojissa tunteita. Hän pitää tärkeänä hyvää teknistä osaamista sekä luovuutta ja katsoo, että näiden ominaisuuksien myötä pääsee pitkälle. Elokuvissa ja valokuvissa Robertille on kuitenkin tärkeintä itse tarinankerronta, johon hän keskittyykin erityisesti jokaisen projektin yhteydessä. Tähtäimenä Robertilla on menestyvä media-alan yritys ja mukana olo monenlaisissa tuotannossa.

  Robert Sjöblom on ehtinyt olla monessa mukana ja on saanut myös tunnustusta työstään. Erityisen kiinnostunut hän on sci-fi elokuvista sekä TV-sarjoista. Robert onkin ollut mukana toteuttamassa kyseiseen genreen lukeutuvaa lyhytelokuvaa, joka kantoi nimeä ID (2019). Elokuva kertoo kadotetun identiteentin löytämisestä tyhjyyttä huutavasta virtuaalimaailmasta. Tuotannossa Robert vastasi elokuvan kuvauksen ja leikkauksen lisäksi kaikista visuaalisista efekteistä. Elokuva sai vuoden 2018 Egil Gaalassa palkinnon parhaasta kuvauksesta, leikkauksesta ja musiikista. Myös nuoresta masennukseen sairastuneesta tanssijasta kertova lyhytelokuva Diagnosen (2018) on saanut yleisön suosikki -palkinnon Film Girl Film Festival -tapahtumassa Yhdysvalloissa. Robert toimi kyseisen elokuvan kuvaajana. 

  Valokuvaamiseen liittyen Robert on palkittu Uintilehden toimesta Vuoden uintiurheilukuva 2013 -palkinnolla. Viimeisimpinä merkittävinä rooleina Robert on ollut mukana mm. leikkausavustajana Klaus Härön ohjaamassa elokuvassa Elämää kuoleman jälkeen (2020).

  Robert Sjöblom Media on vuonna 2014 perustettu yritys, joka tarjoaa visuaalista ja audiovisuaalista sisältöä asiakkailleen intohimolla ja ammattitaidolla

  Mediatuotantopalveluihin erikoistuneena yrityksenä se tarjoaa kattavan valikoiman palveluita: videotuotantoa, valokuvausta ja kuvankäsittelyä, musiikki- ja äänituotantoa sekä graafista suunnittelua. Robert Sjöblom Media omaa laadukkaan ammattikaluston elokuvatuotantoon, valokuvaamiseen ja musiikkituotantoihin. Kokemusta löytyy niin pienistä, kuin suurista tuotannoista. Yritys tarjoaa palveluitaan niin yrityksille, kuin yksityishenkilöille monipuolisesti ja luotettavasti, myös ruotsinkielellä. 

  Robert lähettääkin terveiset siis kaikille yrityksille ja yksityishenkilöille, jotka tarvitsevat valokuvauspalveluita tai muita mediatuotantoon liittyviä palveluita. Robert kannustaa ehdottomasti luottamaan ammattilaisen apuun, kun on tarvetta ikimuistoisille valokuville tai laadukkaalle videolle yrityksen markkinoinnin buustaamiseksi. Robert Sjöblom Media auttaa mielellään löytämään sopivan palvelukokonaisuuden juuri sinun tarpeidesi mukaan.
  Otathan siis rohkeasti yhteyttä!

  Tutustu Robert Sjöblom Median palveluihin täällä