fbpx
 • Evenderin arvot

  Evenderissä tärkeänä asiana pidämme palvelumme arvoja. Palvelumme arvot rakentuvat seuraavasti

  Aitous – Aitous tarkoittaa sitä, että olemme aidosti omia “itsejämme”. Toiminnassamme haluamme osoittaa sen, että aidosti työskentelemme yhteisen hyvän eteen.

  Arvostus – Arvostus tarkoittaa sitä, että todella arvostamme jokaista Evenderissä mukana olevaa toimijaa. Haluamme kuulla juuri Sinun mielipiteesi siitä, minne suuntaan Evenderin toimintaa suuntaamme ja kehitämme. Toivomme myös, että jokainen Evenderi -heimon jäsen arvostaa toinen toisiaan ja keskusteluja käydessä pidetään toinen toistaan arvostavaa ilmapiiriä yllä.

  Iloinen energia – Iloinen energia tarkoittaa sitä, että työtä tehdään iloisella ja energisellä otteella. Työnteko saa ja pitääkin mielestämme olla kivaa ja siitä saa nauttia!

  ME -henki – Evenderin koko toiminta perustuu ME -henkeen. Yhdessä muodostamme Evenderi -heimon, ja teemme Evenderistä toimivan palvelun. Jokainen meistä on omalla osallistumisellaan vaikuttamassa tapahtuma-alan normien muutokseen. Yhdessä parempien tapahtumien puolesta!

  Ratkaisukeskeisyys – Ratkaisukeskeisyys tarkoittaa sitä, että pyrimme kaikissa kohtaamissamme haasteissa kohti parasta mahdollista ratkaisua, edellä olevia arvojamme kunnioittaen.