fbpx
 • Evenderin tarina

   

   

  Mistä kaikki sai alkunsa?
  2017 perustetun Evenderin alullepanijat ovat itsekin tapahtuma-alan ammattilaisia.
  Emma Jäntti on juontaja, näyttelijä, esiintymisen monitaituri. Mervi Narisella on taas monipuolinen kokemus tapahtumatuotannosta ja erilaisten tapahtumien järjestämisen haasteista. Heillä on näkemystä tapahtuma-alaan niin sanotusti molemmilta puolilta pöytää.

  emmajäntti

  Emma etsi paikkaa, jossa omaa osaamista olisi mahdollista markkinoida tehokkaasti ja sellaista ei tuntunut millään löytyvän. Asiakassuhteen kautta ystäväksi tullut tapahtumajärjestäjä Mervi  paini puolestaan jatkuvasti sen kanssa, että mistä löytää uusia ideoita ja ylipäätään tapahtuma-alan ammattimaisia toimijoita. Hänelle oli muodostunut kuva siitä, että tapahtuma-alan ammattimaisia toimijoita ei yksinkertaisesti ollut olemassa kuin rajallinen joukko. Emma puolestaan useita alan toimijoita tuntevana tiesi, että eihän tämä ole totta laisinkaan: ei vaan ollut olemassa paikkaa, josta heitä tavoittaa.

  Yhdessä me teimme kysely myös muille tapahtuma-alan toimijoille ja 60:nen tapahtuma-alalla toimivan kyselyyn vastanneen ammattilaisen ansiosta saimme vahvistuksen sille, että emme painineet näiden ongelmien kanssa yksin. Myös muut tapahtuma-alan toimijat olivat saman ongelman äärellä: ei ollut olemassa paikkaa, jonka avulla toimija ja tilaaja voisivat kohdata toisiaan ilman välikäsiä, joten me loimme sellaisen – me loimme Evenderin.

  Ennen palvelun lanseeraamista työstettiin sivuista pilottiversio, jota oli testaamassa 13 eri ammattitapahtumajärjestäjää. Näin saatiin raamit sille, minkälaisia ominaisuuksia sivustolta kaivattiin. Palvelu lanseerattiin ja toiminta käynnistettiin virallisesti syksyllä 2018.

  Evenderi on tapahtuma-alan verkosto ja yhteismarkkinointi -palvelu. Se on ensimmäinen laatuaan, jonka avulla tapahtumajärjestäjä saa otettua suoraan yhteyttä palveluntarjoajaan ILMAN välikäsiä ja ILMAN välityspalkkioita!
  Evenderin idea on se, että se hyödyttää kaikkia tapahtuma-alan toimijoita ja siksi sitä kehitetään yhä tänä päivänä yhdessä alan toimijoiden kanssa.

  Tapahtuma-alan toimijoille teetetyssä kyselyssä tuli ilmi myös useita eri tapahtuma-alalla vallitsevia epäkohtia, joihin lukeutuu muun muassa toimijoiden riistoa, hintojen alas polkemista, pimittämistä, tiettyjen toimijoiden suosimista ja niin edelleen. Joukossa on voimaa, ja sitä kautta, että me alan toimijat muodostamme yhteisen verkoston, voimme myös samalla vaatia tapahtuma-alan kehitystä kohti avoimempaa ja reilumpaa meininkiä.

  Yhdessä parempien tapahtumien puolesta!