fbpx
 • Kuopio

  Parhaat tapahtumat vuoden ympäri

  Kuopio on yksi Suomen nopeimmin kehittyvistä matkailu- ja kokousalueista. Olemme panostaneet muun muassa majoituskapasiteettiin, jotta voimme palvella hyvin sekä markkina-alueemme asukkaita että kauempaa tulevia vieraita. Kaupungin uudessa strategiassa määritellään, että Kuopio haluaa olla jatkossa Suomen nopeimmin kehittyvä kokous-, tapahtuma- ja matkailualue.

  Kahden tunnin säteellä Kuopiosta asuu peräti miljoona suomalaista! Kuopioon on helppoa tulla kauempaakin, sillä tänne pääsee junalla, lentokoneella tai vaikka veneellä. Omalla autolla saapuville on varmasti parkkitilaa aivan ydinkeskustassa, sillä olemme rakentaneet torin alle 1 200-paikkaisen parkkihallin.

  Tapahtumakaupunkina Kuopio on tiivis ja toimiva. Olemme sekä kesä- että talvikaupunki, jonka monipuolisissa tapahtumapaikoissa voi vuoden ympäri järjestää tilaisuuksia intiimeistä kokoontumisista massatapahtumiin. Kulttuuri- ja urheilutapahtumat järjestyvät meillä sulassa sovussa – molemmille löytyy sekä tilaa ja osaamista että kysyntää.

  Meille on kunnia-asia pitää tapahtumajärjestäjistä hyvää huolta. Saammekin vuodesta toiseen palautetta toimivista järjestelyistä ja ystävällisestä palvelusta. Sekä tapahtumajärjestäjät että -vieraat inspiroituvat Kuopiosta kerta toisensa jälkeen!

  TERVETULOA KUOPIOON – ME HURMAAMME SEKÄ SINUT ETTÄ TAPAHTUMAVIERAASI!

  www.kuopio.fi/tapahtumajarjestajat 

   

  Selaa verkkojulkaisua “Inspiroivien tapahtumien kaupunki”.

  Kuopion kaupungin sivuilta löytyy opas tapahtumanjärjestäjille. Sieltä löydät infoa tapahtumanjärjestämiseen liittyvissä asioissa Kuopiossa sekä mm. lisätietoa tapahtumien lupa-asioihin liittyen. 

  Paikalliset palveluntarjoajat