fbpx
 • Miten Evenderi toimii

  Mikä on Evenderi?
  Evenderi on tapahtuma-alan verkosto- ja yhteismarkkinointipalvelu, joka on ikään kuin tapahtuma-alan oma ”tavaratalo” verkossa. Evenderi tarjoaa palveluntarjoajalle kohdennetun paikan, josta tulla löydetyksi ja tekee toimijoiden yhteismarkkinointia, mutta myös yksittäisiä esittelyjä. Koska olemme itsekin tapahtuma-alan toimijoita, meillä on hyvät yhteydet tapahtumajärjestäjiin – meiltä kysellään jatkuvasti erilaisia toimijoita!

  Tapahtuma-alan toisiaan tukeva yhteisö
  Emme ole pelkästään markkinapaikka, vaan olemme myös tapahtuma-alan toisiaan tukeva verkosto. Verkostomme toimii suljetussa Facebook -ryhmässämme sekä live -tapaamisien muodossa. Olemalla osa yhteisöä pääset myös vaikuttamaan siihen, millaisia tapaamisia verkostollemme järjestämme.

  Yhdessä parempien tapahtumien puolesta
  Yhdessä meillä on paremmat mahdollisuudet vaikuttaa tapahtuma-alan kehitykseen kohti parempaa ja reilumpaa meininkiä. Me Evenderissa johdamme toimintaa arvojemme mukaan, jotka ovat: aitous, arvostus, iloinen energia, ME-henki sekä ratkaisukeskeisyys. Lisää arvoistamme voit lukea täältä.

  Olemalla mukana Evenderissa olet samalla vaikuttamassa myös tapahtuma-alan kehitykseen!

  Evenderin toiminta perustuu avoimuuteen
  Evenderi -palvelussa jokainen palveluntarjoaja on itse vastuussa oman palvelunsa myynnistä ja toimituksesta. Tarjouspyynnöt ohjautuu palveluntarjoajan määrittämään sähköpostiin. Evenderi EI koordinoi tarjouspyyntöjä. Evenderi ei myöskään itse ole keskittynyt tapahtumien järjestämiseen. Jos haluat omat palvelusi mukaan Evenderiin lue lisää täältä.

  Me Evenderissa EMME ota kenenkään myynneistä minkäänlaista myyntikomissiota. Evenderin toiminta perustuu vuosittaiseen jäsenmaksuun, jolla teemme palvelun yhteismarkkinointia ja ylläpidämme Evenderi -verkoston toimintaa. Jäsenmaksut olemme pitäneet kohtuullisina, jotta jokaisella on aidosti mahdollisuus olla mukana. Hinnoittelusta voit lukea lisää täältä.