fbpx
 • Miten Evenderi toimii

  Mikä on Evenderi?
  Evenderi on tapahtuma-alan verkosto- ja yhteismarkkinointipalvelu, joka on ikään kuin tapahtuma-alan oma ”tavaratalo” verkossa. Tämä tarkoittaa sitä, että palveluntarjoajan palvelut ovat löydettävissä keskitetystä paikasta, jossa jokainen palveluntarjoaja on itse vastuussa omasta toiminnastaan. Evenderi tarjoaa tapahtuma-alan toimijalle eli palveluntarjoajalle kohdennetun paikan, josta tulla löydetyksi. Evenderi tekee mukana olevien toimijoiden yhteismarkkinointia sekä myös yksittäisiä esittelyjä. Koska me toimijat Evenderin takana olemme itsekin tapahtuma-alan toimijoita, meillä on hyvät yhteydet tapahtumajärjestäjiin – meiltä kysellään jatkuvasti erilaisia toimijoita!

  Tapahtuma-alan toisiaan tukeva yhteisö
  Emme ole pelkästään markkinapaikka, vaan olemme myös tapahtuma-alan toisiaan tukeva verkosto. Verkostossamme on mukana 100 tapahtuma-alan palveluntarjoajaa ympäri Suomen. Mukaan lukeutuu myös tapahtumajärjestäjiä. Yhdessä opimme toisiltamme, saamme vertaistukea ja kehitämme toinen toistemme toimintaa.
  Verkostomme toimii suljetussa Facebook -ryhmässämme ja etätapaamisien muodossa. Mitä paremmin tunnemme toisemme, sitä paremmin pystymme suosittelemaan toinen toisiamme. Mitä enemmän suosittelemme toisiamme, sitä enemmän myös itse saamme suosituksia ja sitä kautta kauppaa!
  Olemalla osa yhteisöä pääset myös vaikuttamaan siihen, millaista toimintaa verkostomme voimin järjestämme.

  Miksi Evenderi on olemassa?
  Evenderi on syntynyt tapahtuma-alan sisältä. Se on ratkaisu siihen, miten tapahtuma-alan toimijat löytävät toisensa. Evenderi on syntynyt artistin eli tapahtuma-alan palveluntarjoajan ja tapahtumajärjestäjän yhteistyöllä. Sen kehityksessä on alusta asti ollut mukana myös muut alan toimijat. Lue Evenderin tarina täältä. 

  Kuka on palveluntarjoaja?
  Palveluntarjoajia on jokainen sellainen toimija, joka tarjoaa palveluitaan tai ohjelmiaan tapahtuma-alalle. Näitä ovat esimerkiksi näyttelijät, juontajat, muusikot, sirkustaiteilijat, taiteilijat – joiden ohjelmat soveltuvat tapahtumiin, mainospalvelut kuten painotalot ja printtien tuottajat, mainosgraafikot- ja kuvittajat, järjestyksenvalvojat, tapahtumalaitteiden vuokraajat, promootio- ja tapahtumahenkilöstö, catering- ja pitopalveluyritykset, tapahtumatilojen tarjoajat ja niin edelleen! Jos et ole varma kuulutko kohde ryhmään, niin ole rohkeasti yhteydessä ja kysy – me neuvomme ja ohjeistamme sinua mielellämme.

  Missä Evenderi toimii?
  Evenderi toimii verkossa globaalisti, ja on toistaiseksi rajattu suomenkieliseen yleisöön. Evenderin takana on yritys nimeltä Evenderi Oy, jonka kotipaikka on Helsinki. Markkinointi kohdentuu koko Suomen tapahtumajärjestäjille alueesta riippumatta. Käytännössä koko palvelua voi käyttää ihan kuka tahansa tapahtumajärjestäjä mistä tahansa.

  Evenderin toiminta perustuu avoimuuteen
  Evenderi -palvelussa jokainen palveluntarjoaja on itse vastuussa oman palvelunsa toiminnasta. Evenderi toimii alustana, josta tulla löydetyksi ja tarjoaa toimijoille markkinointipalvelua.  Jokaisen toimijan yhteystiedot ovat suoraan toimijan omassa profiilissa. Evenderi EI siis koordinoi tarjouspyyntöjä, joten Evenderi ei myöskään ota myynneistä mitään komissiota. Evenderin toiminta perustuu sen sijaan vuosittaisiin jäsenmaksuihin alkaen 9€/kk riippuen minkä jäsenyyden valitset. HUOM! Yhdistykset ja osuuskunnat saavat lisäksi -10% alennuksen. Jäsenyyspaketeista löydät lisätietoa täältä.

  Liity mukaan
  Evenderiin mukaan liittyminen on helppoa. Voit täyttää liittymislomakkeen helposti täältä. Lomake toimii virallisena sopimuksena ja sen täyttämisen jälkeen saat sen PDF muodossa sähköpostiisi. Sopimuksen täyttämisen jälkeen, sinulle luodaan käyttäjätunnus, jonka avulla pääset täyttämään profiilisivun tiedot ja pääset luomaan itsellesi tuotekortit.

  Mikä on profiili ja mitä ovat palvelukortit?
  Voit katsoa esimerkkiä profiilista ja tuotekorteista täältä. Linkki menee Emma Jäntin profiiliin, jonka alla näet Emman tuotekortit. Yhdessä palvelukortissa kuvataan aina yksi palvelu. Voit tehdä eri tuotekortteja eri palveluille ja/tai eri ohjelmanumeroille. Palvelukorttien määrä on 1-4kpl ja lisäkortteja voit ottaa niin paljon kun tarve vaatii lisämaksua vastaan.

  Markkinointitoimenpiteet
  Seuraamme aktiivisesti tapahtuma-alalla parhaiten toimivia markkinointiväyliä ja puntaroimme eri kanavien hyöty-hinta suhteita. Evenderin jäsenenä pääset myös itse vaikuttamaan siihen, mitä kanavia käytämme.

  Markkinointitoimenpiteitämme ovat muun muassa:
  -Google mainonta sekä sosiaalisen median eri kanavat
  -Tapahtuma-alan messut
  -Tapahtuma-alan julkaisut
  -Markkinointitempaukset
  -Eri tapahtuma-alan tilaisuudet
  -Erilaiset yhteistyökumppanuudet

  Suosittelemme AINA Evenderin toimijoita kaikille potentiaalisille asiakkaille niin sosiaalisessa mediassa, sähköposteilla ja puhelimitse kuin kasvotustenkin tapahtuvissa kohtaamisissa.
  Mikäli Evenderissa itse tarvitsemme eri palveluita, käytämme aina vain omien jäseniemme palveluita.


  Sinun panoksellasi on merkitystä
  Olemalla itse aktiivinen, voit vaikuttaa siihen, kuinka paljon Evenderissa olemisesta hyödyt. Tarjoamme jäsenillemme erilaisia etuja, joihin suosittelemme aina tarttumaan. 
  Evenderilla on käytössä oma “Mukana Evenderissa” -tunnus, jonka saat vapaasti laittaa omille kotisivuillesi ja muuhun mainontaasi.
  Tunnusta käyttämällä myös oma verkostosi sekä asiakkaat oppivat tunnistamaan, että olet mukana Evenderissa. Käyttämällä Mukana Evenderissa tunnusta, vahvistat myöskin omaa ammattiuskottavuuttasi.
  Lisäksi Evenderilla on omat viralliset hästägit, jotka ovat
  #evenderi
  #yhdessäparempientapahtumienpuolesta
  #yhdessäenemmän
  #tapahtumaalantavaratalo

  Evenderi palkitsee siitä, että tuot jäseniä mukanaan Evenderiin. Lue jäsenhankintakampanjastamme täältä.

  Yhdessä parempien tapahtumien puolesta
  Me tapahtuma-alan toimijat tiedämme, että alaan liittyy vielä paljon kehityksessä olevia asioita ja epäkohtia. Yhdessä meillä on paremmat mahdollisuudet vaikuttaa tapahtuma-alan kehitykseen kohti parempaa ja reilumpaa meininkiä. Me Evenderissa johdamme toimintaa arvojemme mukaan, jotka ovat: aitous, arvostus, iloinen energia, ME-henki sekä ratkaisukeskeisyys. Lisää arvoistamme voit lukea täältä.

  Olemalla mukana Evenderissa olet samalla vaikuttamassa myös koko tapahtuma-alan kehitykseen!