fbpx
 • Catering Minitar

  Laadukasta suomalaisista raaka-aineista tehtyä ruokaa.

  Kotipaikka: Siilinjärvi
  Toiminta-alue
  : Catering Kuopio ja Siilinjärvi. Eräruokailut Pohjois- Savon alueella.

   

  Kategoria:

  Kuvaus

  Onko tiedossa häät, perhejuhla, syntymäpäivät, yritysjuhla, pikkujoulut tai polttarit?

  Oli kyseessä mikä juhla tahansa, Minitar tarjoaa juuri tilaisuuteen sopivan menukokonaisuuden asiakkaan kanssa yhdessä räätälöitynä! Juhlapalvelua toteutetaan  Haapamäessä Havaintotilalla, Kuopion Muotoiluakatemialla tai asiakkaan valitsemanssa tilassa.

  Ruoan valmistus voidaan toteuttaa myös ulkona tai eräretkellä metsässä ruokaillen. Menuehdotukset tehdään aina asiakkaan toiveiden pohjalta. Häihin voidaan hankkia morsiusparille hevoskuljetuksen juhlapaikalle, polttariporukalle esimerkiksi avotulella valmistettua ruokaa luonnon helmassa. Asiakkaan toiveita kuunnellaan, mutta ideoita myös ehdotetaan. Tavoitteena on toteuttaa asiakkaalle ikimuistoinen  tilaisuus!

  ERÄRUOKA
  Asiakkaan haluama eräruokakokonaisuuden valmistetaan joko Järviterminaalin pihapiirissä löytyvässä kodassa tai asiakkaan toivomassa paikassa, joko sisätiloissa tai luonnon helmassa. Eräruuan merkeissä ollaan usein Tahkolla tai Haapamäessä erilaisissa asiakastilaisuuksissa. Ota reippaasti yhteyttä, kun maittava eräruoka on sinun vaihtoehtosi!

  Tarjouspyyntö

  Catering Minitar
  Minna Kaasalainen