fbpx
 • Juontaja Emma Jäntti

  Energinen ja valovoimainen Emma Jäntti sopii tapahtumaan, jonne kaivataan innostavaa ja eloisaa ilmapiiriä. Kokenut kauppakeskusjuontaja on saanut erityisen posiviitista palautetta uskottavasta ja miellyttävästä äänestään.

  Kotipaikka: Helsinki
  Toimialue: Koko Suomi

  Kuvaus

  Kun kaipaat tapahtumaasi energisyyttä ja innostusta on Emma Jäntti oikea valinta
  Erityisen paljon Emma on saanut kiitosta tummasta äänestään, jota on kuvailtu vakuuttavaksi ja miellyttäväksi kuunnella.

  Emma kertoo esiintyneensä niin kauan kun on osannut puhua. Vuosien varrella kokemusta on tullut kouluttautumisien, sekä useiden tapahtumien myötä lisää. Ammattijuontajana Emma on toiminut vuodesta 2010 lähtien. Juonnettuja tilaisuuksia on kertynyt tuona aikana toista tuhatta.

  Emma on juontanut kauppakeskuksissa, laivalla, radiossa, LIVE stream tapahtumissa, netti TV:ssa, ravintoloissa, messuilla, yritystapahtumissa, yksityishenkilöiden tapahtumissa, avoimissa yleisötilaisuuksissa, konserteissa, kirkossa, gaaloissa. Hän on toiminut mm. seremoniamestarina, DJ, karaoke- ja open mic vetäjänä, fasilitaattorina, mainosspiikkaajana.

  Kokemusta on useiden tuhansien osallistujien tapahtumajuonnoista, kuin pienistä muutaman kymmenen osallistujan tilaisuuksistakin.

  palautesynttärijuonnoista

  Emma hoitaa tilaisuuden vahvalla ja vakaalla otteella ja asiakas voi luottaa siihen, että tilanne on hallussa ja langat varmoissa käsissä. Emmalla on vahva osaaminen markkinoinnista monipuolisesti, joten tarpeen mukaan myös somevideot ja muu markkinoinnillinen sisältö onnistuu tapahtumajuonnon ohella.

  Tuottaja taustansa ansiosta, saat Emmasta apukäden myös tuotannollisten asioiden hoitamiseen. Osaamista on äänitekniikasta ja omasta takaa löytyy myös tarvittaessa niin äänityslaitteet kuin PA:t max. 150 henkilön tilaisuuksiin.

  Vilkaise  suositukset

   

  Juontamiseen on myös mahdollista yhdistää Stand Up ohjelma.
  Laajan osaaja verkoston ansiosta, sairastapauksissa tai muissa hätätilanteissa tilalle löytyy aina toinen juontamisen ammattilainen paikkaajaksi.

  Juontaja Emma Jäntti
  Emma Jäntti
  www.emmajantti.com
  Facebook
  Instagram
  Youtube
  +358 (0)45 133 9625
  emma.jantti@gmail.com