fbpx
 • Juontaja-esiintyjähahmot

  Positiivisen utelias juontaja tai hassutteleva hahmo elämykseksi messuille, perhejuhliin, näytökseen tai lastentapahtumaan.

  Kotipaikka: Kuopio
  Toiminta-alue: koko Suomi

  Kuvaus

  Jenga-Jengalan juontajan taito on olla positiivisen utelias ja ottaa yleisönkin tiedonhalu huomioon – oli kyse sitten messuista, perhejuhlista, näytöksen vetämisestä tai lastentapahtumasta. 

  Usein juontokeikka laajenee, kun juhlaan sopiikin jäänrikkojaksi jokin ohjattu peli tai ryhmäytymisleikki, tai lapsille luodaan omaa mukavaa puuhaa. Juontajana voi liihotella Kimalle-keiju, joka taikasauvan heilautuksella saa pienten silmät säihkymään ja nostamaan huulille kysymyksen “Osaatko oikeasti lentää?” Tai Hilima Haepakka -tonttu, joka lupsakkaan savolaeseen tyyliin ottaa homman haltuun ja jututtaa vierailijaväkkee mukaviin tunnelmiin ja toimii jäänrikkojana, visailujen vetäjänä tai perinnetaitopajan ohjaajana. Hinta alk 120 €!

  Elämysluotsi Jenga-Jengalan monipuolinen kokemus tapahtuma- ja sisällöntuotannoissa, visuaalisessa suunnittelussa ja kädentaidoissa yhdistettynä energiseen idearikkauteen takaavat paketin, jolla loihdimme elämyksiä monenmoiseen menoon yritysten ja yhdistysten tapahtumiin. Myös osatoteutukset istutamme osuvasti isomman tapahtuman kokonaisuuteen. Heitä meille siis haaste ja kutsu ideoimaan juuri teidän tarpeisiinne sopiva tapahtuma!

  Juontaja-esiintyjähahmot
  http://www.jenga-jengala.fi/
  Facebook
  +358 (0)50 491 4244
  info@jenga-jengala.fi