fbpx
 • Näyttelijä Emma Jäntti

  Mieleenpainuva markkinointitempaus tapahtumallesi. Erilaiset hahmot tapahtumiin kuten sektsihahmo Aina Ilona Aurinkoinen. Spiikkaukset mainoksiin.

  Kotipaikka: Helsinki
  Toimialue: Koko Suomi

  Kuvaus


  Kaipaatko tapahtumallesi jotain erikoisempaa markkinointitempausta? Siinä tapauksessa Emma Jäntti on oikea valinta! Hänen kanssaan voitte yhdessä räätälöidä tapahtumallesi takuulla mieleen painuvan markkinointitempauksen.


  Haluatko kenties värittää tapahtumaasi jollain uskottavalla hahmolla? Olet oikeassa osoitteessa!
  Emmalta luonnistuu hyppy hahmon kuin hahmon rooliin. Tällä naisella ei pokerinaama petä.
  Valmiina hahmoina mm. sketsihahmo Aina Ilona Aurinkoinen, jonka filosofiset pohdinnat tuovat sekä iloa, että helpotusta.
  Vilkaise myös Emman tuotteista soluttautuja sekä kreisi luennoitsija.

  Kaipaatko mainokseen tai videoon spiikkaajaa? Emma on tehnyt spiikkauksia niin internetin välityksellä tapahtuvaan mainontaan kuin valtakunnallisessa mediassa esitettyihin mainosvideoihin. Häneltä löytyy omasta takaa ammattitason äänityslaitteet.
  Kuuntele Emman äänidemo täältä.

   

  Juontaja ja näyttelijä sekä viihdealan moniosaaja Emma Jäntti kertoo esiintyneensä niin kauan kuin elämää muistaa!
  Emma on kouluttautunut teatteripuolella Musiikkiteatteri- ilmaisun koulu MUSTI:ssa, jonka lisäksi hän on suorittanut ilmaisupainotteisen peruskoulun ja käynyt useita eri esiintymistaitoon liittyviä koulutuksia. TV-tuotannon media-assistentin opinnoissa Emma on opiskellut myös kameroiden edessä näyttelemistä. Näyttelijän taitojen lisäksi, Emma on koulutettu juontaja ja juontajana hän on työskennellyt vuodesta 2010 lähtien. Varsinainen kameleontti osaa mukautua rooliin kuin rooliin. Myöskään pokka ei tällä naisella petä ja ihmisten hämmentäminen täydellä pokerinaamalla onnistuu leikiten!

  Emma on näytellyt useissa eri teatteriproduktioissa ja tapahtumissa. Audiovisuaalisella -puolella mainoksissa, lyhytelokuvissa sekä TV-sarjoissa, kuten 1001 Rikua ja Salatut elämät, joissa hän näytteli sivurooleissa. 

  Lisätiedot ja suositukset

  Tarvittaessa Emmalta löytyy myös pieniin tapahtumiin sopivat PA laitteet.

   

  Näyttelijä Emma Jäntti
  www.emmajantti.com
  Facebook
  Instagram
  Youtube
  +358 (0)45 133 9625
  emma.jantti@gmail.com