fbpx
 • Lastenjuontajat Kristoffer Ignatius ja Emma Jäntti

  Lasten tapahtumat vaativat omanlaista osaamista juontajilta: tarvitaan kykyä heittäytyä ja nähdä asiat lapsen silmin. Hassuttelua ja hauskanpitoa ei sovi unohtaa tietenkään.

  Kotipaikka: Helsinki
  Toimialue: Koko Suomi

  Kuvaus

  Kun etsit lasten tapahtumaan juontajia, on Kristoffer Ignatius ja Emma Jäntti loistava valinta

  Lasten tapahtumat vaativat omanlaista osaamista juontajilta: tarvitaan kykyä heittäytyä ja nähdä asiat lapsen silmin. Hassuttelua ja hauskanpitoa ei sovi unohtaa tietenkään!

  CoronaCabaree lasten tukikonserttien juontajat Kristoffer Ignatius ja Emma Jäntti ilahduttivat lapsiyleisöä hassuttelulla, iloisella ja rennolla otteella koko viisi viikkoa kestäneen virtuaalitapahtumakauden ajan. Lasten kanssa käytiin vuorovaikutusta ohjelmassa juttelemalla lapsille kameran kautta ja osallistamalla lapsia CoronaCabareen virallisen piirustuskilpailun kautta. Krisu ja Emma toteuttivat lapsille suunnattuja mainosvideoita.

  Valitessasi Krisun ja Emman tapahtumasi juontajiksi saat samassa paketissa myös apua tarpeen mukaan tapahtumamarkkinointiin ja ideoita siihen, millä tavalla lapsia saadaan osallistettua tapahtuman aikana.

  Parijuonto on paras kombo, sillä lapset saavat kosketuspintaa niin mies kuin naisjuontajaankin. Yhdessä hassuttelu tuo myös mukanaan omanlaisensa lisämausteen.
  Tarvittaessa juontajat ovat tilattavissa juhliin myös erikseen.

  Tutustu juontaja Kristoffer Ignatiukseen lisää täältä
  Tutustu juontaja Emma Jänttii lisää täältä

  Ota yhteyttä

  Kristoffer Ignatius
  kristofferignatius@gmail.com
  0452033810

  Emma Jäntti
  emma.jantti@gmail.com
  0451339625

   

  emma.jantti@gmail.com