fbpx
 • Kahden shown kombo Recover Laboratory

  Yhdistä kaksi erilaista sirkus- ja taide-esitystä tapahtumaasi sopivaksi paketiksi. Esitykset ovat muunneltavissa tilaa ja kohderyhmää varten. Recover Laboratoryn tiimissä on mukana mm. sirkus- ja kuvataiteilijoita, muusikkoja ja näyttelijöitä.

  Kotipaikka: Helsinki
  Toiminta-alue: Koko Suomi

  Kuvaus

  Recover Laboratorylta voi tilata kahden taide-esityksen paketin tapahtuman ohjelmaksi. Yleisö saa nauttia kahdesta erilaisesta noin 10 minuutin pituisesta showsta, ja hengähtää rauhassa niiden välissä. Esitykset ovat muunneltavissa tilaa ja kohderyhmää varten. Recover Laboratoryn tiimissä on mukana mm. sirkus- ja kuvataiteilijoita, muusikkoja ja näyttelijöitä.

  Esimerkki kahden esityksen kombosta: Alkuillasta käyntiin pärähtää vauhdikas Kajaanista kuuhun -show, jossa yhdistellään vannemanipulaatiota ja rumpujen soittoa. Teos on leikillistä riitelyä kahden esiintyjän ja heidän instrumenttiensa välillä, jonka kantavana tarinana on kuvitteellinen matka Kajaanista Kuuhun. Matkan varrella kohdataan pitkiä raajoja, painovoimattomuutta, kuunjäristyksiä, rätinää ja sähköiskuja. Myöhemmin illasta vieraiden nautittua sosialisoinnista ja tunnelmasta pimenevät valot ja alkaa hypnoottisen kaunis tankotanssia ja videotaidetta yhdistelevä esitys. Ota yhteyttä Recover Laboratoryyn ja nostakaa yhdessä tapahtumasi taivaisiin.

  Taideryhmä Recover Laboratory luo ainutlaatuisia esityksiä, sirkuselämyksiä, kiehtovan jännittäviä veistospuistoja ja upottavia maailmoja. Teokset koostuvat nykysirkuksesta, kuvataiteesta, musiikista, sekä muista taiteista ja medioista. Taideryhmän voi tilata sekä pieniin että suuriin tapahtumiin tarpeidesi mukaan.

  Teokset ovat tilasidonnaisia: esimerkiksi valtavia labyrintinomaisia mega-esityksiä, mukaansatempaavia ihmemaita lapsille, sekä pienempien kokoonpanojen esityksiä perinteisempiin esitystiloihin. Recover Laboratory on kansainvälisesti noteerattu ja Suomessa lajissaan uniikki ja tunnettu taidekollektiivi. Monilahjakkaiden ammattitaiteilijoiden ryhmä on toteuttanut esimerkiksi maailmanlaajuista mediahuomiota herättäneen pakopelin liikkuvassa VR:n vaunussa, immersiivisiä maanalaisia seikkailukokemuksia ja paljon muita taideteoksia mitä erilaisemmissa paikoissa ja mitä erilaisemmille ihmisille.

  Recover Laboratoryn taide sopii kaikille, ja tekee kaikkiin vaikutuksen. Teoksiin astuminen on jännittävää ja jokaiselle erilaista. Taiteilijat auttavat kokijaa eteenpäin. Teoksissa mikä vain voi olla mahdollista, aivan kuten keskellä tavallista arkipäivääkin. Kokemus Recover Laboratoryn kanssa saattaa olla lempeä tai raju, syvä tai etäinen, haastava tai pehmeä; se kuljettaa niin pitkälle kuin itse haluat.

  Kahden shown kombo Recover Laboratory