fbpx
 • One Night Only Recover Laboratory

  Tapahtumien kick-starter, unohtumaton sisäänkäynti tapahtumaasi! Vieraasi astuvat tapahtumaan jäätä rikkovan, jännittävän taidelabyrintin läpi! Joustava, skaalattava ja räätälöitävissä erikoistarpeisiin.

  Kotipaikka: Helsinki
  Toiminta-alue: Koko Suomi

  Kuvaus

  Haluatko, että tapahtumaasi saapuvat vieraat ovat kokeneet jotain jännittävää ja ihmeellistä jo ennen juhlatilaan astumistaan? Että heille annetaan heti ovella ainutlaatuinen kokemus, josta riittää minglattavaa koko lopputapahtuman ajaksi?  Tehkää Recover Laboratoryn One Night Only!

  Kuvittele: Saavut juhliin. Outo olento odottaa sinua ovella ja kutsuu sinut sisään. Ripustat takkisi narikkaan, ja lempeä olento avaa oven labyrinttiin. Astut hämärään tilaan, joka on täynnä jännittäviä ja kiehtovia taideteoksia, musiikkia, valoja. Kenet kohtaat kulman takana seuraavaksi? Lopulta löydät tiesi ulos ihmeellisestä sokkelosta juhliin, jonne ihmiset hiljalleen kokoontuvat.

  One Nigh Only -konsepti on kustomoitava spektaakkeli, jonka jäljiltä tilaisuudesta kuin tilaisuudesta puhutaan vielä pitkän aikaa sen päättymisen jälkeen. Kunkin tilauksen mukaan Recover Laboratory rakentaa paikan päälle väliaikaisen ihmemaan, jossa erilaiset taiteilijat esiintyvät ja mahdollisesti kommunikoivat teoksen läpi kulkevien vieraiden kanssa. Sirkusta, musiikkia, näyttelijöitä, kuvataidetta, mikä vain on mahdollista!

  Taideryhmä Recover Laboratory luo ainutlaatuisia esityksiä, sirkuselämyksiä, kiehtovan jännittäviä veistospuistoja ja upottavia maailmoja. Teokset koostuvat nykysirkuksesta, kuvataiteesta, musiikista, sekä muista taiteista ja medioista. Taideryhmän voi tilata sekä pieniin että suuriin tapahtumiin tarpeidesi mukaan.

  Teokset ovat tilasidonnaisia: esimerkiksi valtavia labyrintinomaisia mega-esityksiä, mukaansatempaavia ihmemaita lapsille, sekä pienempien kokoonpanojen esityksiä perinteisempiin esitystiloihin. Recover Laboratory on kansainvälisesti noteerattu ja Suomessa lajissaan uniikki ja tunnettu taidekollektiivi. Monilahjakkaiden ammattitaiteilijoiden ryhmä on toteuttanut esimerkiksi maailmanlaajuista mediahuomiota herättäneen pakopelin liikkuvassa VR:n vaunussa, immersiivisiä maanalaisia seikkailukokemuksia ja paljon muita taideteoksia mitä erilaisemmissa paikoissa ja mitä erilaisemmille ihmisille.

  Recover Laboratoryn taide sopii kaikille, ja tekee kaikkiin vaikutuksen. Teoksiin astuminen on jännittävää ja jokaiselle erilaista. Taiteilijat auttavat kokijaa eteenpäin. Teoksissa mikä vain voi olla mahdollista, aivan kuten keskellä tavallista arkipäivääkin. Kokemus Recover Laboratoryn kanssa saattaa olla lempeä tai raju, syvä tai etäinen, haastava tai pehmeä; se kuljettaa niin pitkälle kuin itse haluat.

  One Night Only Recover Laboratory