fbpx
 • Soluttautuja

  Mieleenpainuva ohjelmanumero. Soluttautuja on henkilö, joka soluttautuu joko tapahtuman vieraiden tai henkilökunnan sekaan ja aiheuttaa epäsovinnaisella käytöksellään hämmennystä.

  Kotipaikka: Helsinki
  Toimialue: koko Suomi

  Kuvaus

  Soluttautuja sopii loistavasti esimerkiksi häihin tai yrityksen juhliin! Kun kaipaat ohjelmanumeroa, joka takuulla muistetaan, on soluttautuja oikea valinta!

  Voit valita, haluatko soluttautujan olevan työntekijä vai juhlien osallistuja.

  Työrooliksi sopii hyvin esimerkiksi tarjoilija, joka soluttautuu muiden tarjoilijoiden / ruokailujen yhteyteen. Hän saapuu työvuoroon ja tekee normaaleja tarjoilijan työtehtäviä. Soluttautuja voi olla myös kuokkavieras, joka soluttautuu muiden vieraiden sekaan. Molemmissa rooleissa idea on herättää hämmennystä epäsovinnaisella käyttäytymisellä. Kuitenkin niin, että ”juttu menee läpi” ja juhlakansa ei osaa aluksi epäillä hänen olevan näyttelijä. Tarkemmista yksityiskohdista voidaan sopia erikseen. Show perustuu kuitenkin pääasiassa improvisaatioon ja elää tilanteen mukaisesti. Soluttautuminen paljastetaan loppuhuipennuksena. Paljastuminen on tärkeä osa showta, joten huomioithan tämän tilaisuuden luonteen kannalta. 

  Katso video sekoilevan tarjoilijan loppuhuipennuksesta

   Lue lisää Sekoilevatarjoilija

   

  Lisätiedot ja suositukset

  Soluttautuja