fbpx
 • Sekoileva tarjoilija (soluttautuja)

  Mieleenpainuva ohjelmanumero. Soluttautuja on henkilö, joka soluttautuu joko tapahtuman vieraiden tai henkilökunnan sekaan ja aiheuttaa epäsovinnaisella käytöksellään hämmennystä.

  Kotipaikka: Helsinki
  Toimialue: koko Suomi

  Kuvaus

  Soluttautuja sopii loistavasti esimerkiksi häihin tai yrityksen juhliin! Kun kaipaat ohjelmanumeroa, joka takuulla muistetaan, on soluttautuja oikea valinta!

  Tarjoilija soluttautuu muiden tarjoilijoiden sekaan tai tilaisuuden luonteesta riippuen, voi olla myös seurueen ainut henkilökohtainen tarjoilija. Hän saapuu työvuoroon ja tekee normaaleja tarjoilijan työtehtäviä, näin luodaan illuusio siitä, että kyseessä on ihan oikea tarjoilija. Pikku hiljaa tarjoilija alkaa kuitenkin toteuttamaan entistä omituisempia asioita: hän pureskelee purkkaa, röyhtäilee, syö noutopöydästä, kommentoi ruokia omituisesti, supattaa vieraiden korviin, ottaa selfieitä itsestään, ryypiskelee omasta taskumatistaan ja varastaa asiakkaiden viinejä. Kysyttäessä tarjoilija vastaa täydellä pokerinaamalla vieraiden kysymyksiin. Toiminta kasvaa koko ajan hurjemmaksi ja hurjemmaksi ja lopuksi se päätty loppuspektaakkeeliin, jossa esitys paljastetaan.

  Kesto tilaisuuden luonteen mukaan. 1-3h
  Hinta tilaisuuden luonteen mukaan, kysy tarjous
  Mitä pitää tietää tilaisuutenne hoitavalle pitopalvelulle/ravintolalle tulee kertoa ohjelmasta ennakkoon. Heille kannattaa kertoa, että show paljastetaan lopuksi, joten siitä ei jää heille huonoa mainetta. Yhtenäisen asun varmistamiseksi, asu voi olla hyvä pystyä lainaamaan pitopalvelulta/ravintolalta tarvittaessa

  Katso video sekoilevan tarjoilijan loppuhuipennuksesta

   

  Sekoileva tarjoilija (soluttautuja)
  www.emmajantti.com
  Facebook
  Instagram
  Youtube
  +358 (0)45 133 9625
  emma.jantti@gmail.com