fbpx
 • Tapahtumasta taide-elämys Recover Laboratory

  Tee tapahtumastasi taide-elämys! Sirkusesitys, veistospuisto, lasten ihmemaa, yllätyssyntymäpäivät? Anna alan ammattilaisten suunnitella unohtumaton tilaisuus!

  Kotipaikka: Helsinki
  Toiminta-alue: Koko Suomi

  Kuvaus

  Anna Recover Laboratorylle tilasi ja tapahtumasi, niin he luovat  jotain mitä et olisi voinut villeimmissä unissasikaan kuvitella.

  Recover Laboratory toteuttaa mitä mielikuvituksellisempia monitaiteellisia elämyksiä tapahtumiin yksilöitynä. Jokainen on erilainen, jokainen on unohtumaton, jokainen nostaa tapahtumasi uusiin sfääreihin.

  Jätä tapahtumasi elämyksellisyys Suomen huippua edustavien ammattitaitelijoiden käsiin ja jää innolla odottamaan mitä nämä ihmeelliset mielet saavat aikaan. Teokset ovat aina kaikille sopivia, sopivasti jännittäviä, yllättäviä ja antavat kokijalleen tilaa hengittää: tunne-elämyksiä, joista riittää puhuttavaa. Aiemmin Recover Laboratory on muun muassa luonut vedenalaisen maailman lastentapahtumaan, surrealistisen kokemuksen synttärisankarille, jossa esityksen materiaali oli ammennettu päivänsankarin elämästä, ainutlaatuisia elämyksellisiä klubi-iltoja ja paljon muuta.

  Taideryhmä Recover Laboratory luo ainutlaatuisia esityksiä, sirkuselämyksiä, kiehtovan jännittäviä veistospuistoja ja upottavia maailmoja. Teokset koostuvat nykysirkuksesta, kuvataiteesta, musiikista, sekä muista taiteista ja medioista. Taideryhmän voi tilata sekä pieniin että suuriin tapahtumiin tarpeidesi mukaan.

  Teokset ovat tilasidonnaisia: esimerkiksi valtavia labyrintinomaisia mega-esityksiä, mukaansatempaavia ihmemaita lapsille, sekä pienempien kokoonpanojen esityksiä perinteisempiin esitystiloihin. Recover Laboratory on kansainvälisesti noteerattu ja Suomessa lajissaan uniikki ja tunnettu taidekollektiivi. Monilahjakkaiden ammattitaiteilijoiden ryhmä on toteuttanut esimerkiksi maailmanlaajuista mediahuomiota herättäneen pakopelin liikkuvassa VR:n vaunussa, immersiivisiä maanalaisia seikkailukokemuksia ja paljon muita taideteoksia mitä erilaisemmissa paikoissa ja mitä erilaisemmille ihmisille.

  Recover Laboratoryn taide sopii kaikille, ja tekee kaikkiin vaikutuksen. Teoksiin astuminen on jännittävää ja jokaiselle erilaista. Taiteilijat auttavat kokijaa eteenpäin. Teoksissa mikä vain voi olla mahdollista, aivan kuten keskellä tavallista arkipäivääkin. Kokemus Recover Laboratoryn kanssa saattaa olla lempeä tai raju, syvä tai etäinen, haastava tai pehmeä; se kuljettaa niin pitkälle kuin itse haluat.

  Tapahtumasta taide-elämys Recover Laboratory