fbpx
 • Esterata Helsingin viihdepelit

  Megakokoinen puhallettava seikkailurata joka sopii niin sisä- kuin ulkokäyttöön.

  Kotipaikka: Helsinki
  Toimialue: Koko Suomi

  Kuvaus

  Megakokoinen puhallettava seikkailurata joka sopii niin sisä- kuin ulkokäyttöön. Korkein kohta on 4,5 metriä, joten esterata mahtuu useimpiin liikuntasaleihin – katso tarkat mitat täältä.  Tämä kannattaa varata ajoissa kesän tapahtumiin!

  Radassa on paljon erilaisia esteitä sekä kahdessa kohtaa kiipeilyseinät, joita seuraa liukumäki. Löydät tarkempia kuvia sisätilasta selaamalla kuvagalleriaa. Rata kestää hyvin kymmeniä käyttäjiä kerrallaan – myös aikuisia. Pomppulinnat puhdistetaan säännöllisesti, joten ne ovat hygieensiä. Seikkailurata on valmistettu Euroopassa laadukkaista materiaaleista ja tiukkoja turvallisuusmääräyksiä noudattaen.

  Toimitukseen kuuluu radan lisäksi käyttöohjeet, kenkämatto sisäänkäynnille, 30 metrin matto sivulle, jota pitkin pääsee takaisin alkuun, maakiilat, kiinnitysköyttä, aluspeitteet, puhaltimet sekä 4 x 20 metrin ulkojatkojohdot.
  Jos asennuspaikka on ulkotiloissa, eikä maakiiloja tai köysiä voi käyttää (esim. pehmeä hiekka tai asfaltti), tarvitset lisäksi erikseen vuokrattavia painosäkkejä (vähintään 40 kpl. á 24 kg / yhteensä 960 kg).

  Tekniset tiedot: täältä löydät minimivaatimukset kuljetusreittiä, hissejä ja ovia varten. Vaativan asennuksen takia Esterataa voi vuokrata vain kuljetus- ja asennuspalvelulla. Vuokralaitteiden toimitusehdot löydät kuvagalleriasta.

  Esterata Helsingin viihdepelit