fbpx
 • Hattarakone ja muut vuokrahauskuudet

  Vuokralaitteet hattarakoneesta ja popparikoneesta diskovaloihin ja savukoneeseen, rintanappikoneesta kuvioleikkuriin ja hauskaan photobooth-tarvikkeistoon polaroid-kameroineen.

  Kotipaikka: Kuopio
  Toiminta-alue: noutaen itse tai kilometrien mukaan kuljetuspalvelulla

  Kuvaus

  Maistuisiko hattaraherkku? Elämysluotsi Jenga-Jengalan vuokravälinevalikoimasta löydät laitteet hattarakoneesta ja popparikoneesta diskovaloihin ja savukoneeseen, rintanappikoneesta kuvioleikkuriin ja hauskaan photobooth-tarvikkeistoon polaroid-kameroineen. Näillä loihdit mukavan hetken lastenleireille, asiakastapahtumaan, työpaikan virkistyshetkeen tai perhejuhliin. Toki tarvittaessa saat meiltä myös kokeneen hattaranpyörittäjän tai työpajan osaavan ideoijan ja vetäjän – autamme mielellämme!

  Elämysluotsi Jenga-Jengalan monipuolinen kokemus tapahtuma- ja sisällöntuotannoissa, graafisessa suunnittelussa ja kädentaidoissa yhdistettynä energiseen idearikkauteen takaavat paketin, jolla loihdimme elämyksiä monenmoiseen menoon yritysten ja yhdistysten tapahtumiin. Myös osatoteutukset istutamme osuvasti isomman tapahtuman kokonaisuuteen. Heitä meille siis haaste ja kutsu ideoimaan juuri teidän tarpeisiinne sopiva tapahtuma!

  Jenga-Jengala
  www.jenga-jengala.fi

  info@jenga-jengala.fi
  +358 (0)504914244

  Tarjouspyyntö