fbpx
 • Valokuvauskoppi photobooth Helsingin viihdepelit

  Helppokäyttöinen kosketusnäytöllä varustettu valokuvauskoppi takaa onnistuneet juhla- ja messukuvat.

  Kotipaikka: Helsinki
  Toimialue: Koko Suomi

  Kuvaus

  Helppokäyttöinen kosketusnäytöllä varustettu valokuvauskoppi takaa onnistuneet juhla- ja messukuvat! Mukana on myös tikun päässä olevia hauskuuksia, kuten viiksiä, silmälaseja ja hattuja.

  Itse kopin ulkoasun voit valita vaihtoehdoista ”Classic photobooth”, ”Kiiltävä valkoinen”, ”Kiiltävä musta”, ”Las Vegas” tai ”James Bond”. Tulosteen koko on 10×15 cm. Laatu on sama kuin valokuvausliikkeissä, ja kuvat valmistuvat heti (yhdeksässä sekunnissa). Koppiin mahtuu myös useampi henkilö samaan aikaan, ja valikosta saa helposti myös tuplakuvat aina tarpeen mukaan.

  Muita valinnaisia ominaisuuksia ovat:

  • Sähköpostiominaisuus (kuvat tulosteen lisäksi omaan sähköpostiin – vaatii käytettävissä olevan wifi -verkon).
  • Tuplakuvat (tuplakuvanappi on käytettävissä 20 sekuntia edellisen kuvan tulostamisen jälkeen).
  • Tapahtuman kaikki kuvat yhdessä kansiossa (saatavissa ilman eri veloitusta, jolloin kuvat ladataan tapahtuman jälkeen yksityiseen Dropbox -kansioon, josta ne ovat ladattavissa 30 päivää).

  Kuvissa olevat taustat saa valita valmiina olevista malleista. Voit myös lähettää omat taustakuvat tai muokata valmiita kuvia.

  Kopin sisäpuolella on vihreä green screen -kangas. ”Green screen” on ominaisuus, jolla esimerkiksi Pekka Pouta saadaan sääkartan päälle, eli green screeniä käytettäessä kuvassa olevat henkilöt muokkautuvat halutulle taustalle – vaikkapa Las Vegasiin tai palmurannalle!

  Vuokrahintaan sisältyy täysi 400 kuvan kasetti. Kasetti pitää tämän jälkeen vaihtaa, jolloin sillä pärjää taas seuraavat 400 kuvaa. Lisäkasettien hinta on 79€ +alv. per kasetti.

  Huom – tekniset tiedot: Tästä löydät minimivaatimukset kuljetusreittiä, hissejä ja ovia varten. Vaativan asennuksen takia valokuvauskoppia voi vuokrata vain kuljetus- ja asennuspalvelulla. Vuokralaitteiden toimitusehdot löydät tästä linkistä.