fbpx
 • Tankovaimot – Tanssia, akrobatiaa ja tulta

  Tämä esitys sopii monenlaisiin tapahtumiin ja tilaisuuksiin. Pikkujouluista, syntymäpäiviin ja ravintoloiden illan ohjelmaksi.

  Kotipaikka: Kangasala
  Toimialue: Koko Suomi

  Kuvaus

  Tämä esitys sopii monenlaisiin tapahtumiin ja tilaisuuksiin. Pikkujouluista, syntymäpäiviin ja ravintoloiden illan ohjelmaksi.
  Esityksen kesto: 2 x 10 min. tanssi ja akrobatia show. Lopuksi leikkimielinen osallistava kilpailu yleisölle tai laji-info. n. 10 min.

  Kahdessa osassa toteutettava esitys sisältää useita tanssilajeja kuten tuoliakrobatiaa, showtanssia, tankotanssia yms. Tilan koosta riippuen voi esitykseen toivoa myös muita lajeja kuten lollipop lyra esityksen ( minimi korkeus 3,2 m)  tai whip cracking western arts, johon tila vaatimus 5×5 m ja korkeus 4,5 m.

  Mikäli tarvitset juhlissa hostaus apua, juontajaa tai tarjoilijaa, Tankovaimojen esiintyjät hoitavat myös nämä osa-alueet esitysten lomassa. Huomioithan että esityksien valmisteluun tarvitaan tietty aika, että muita tehtäviä ei voida hoitaa tällä välin ellei mukana ole lisäapulaisia esiintyjien lisäksi.

  Mikäli haluat tietyn teeman löytyy tähän vaihtoehtoina mm.

  Ralliteema

  Western – villilänsi

  • Tanssi ja akrobatia show. noin 2 x 10 min. Lopuksi leikkimielinen osallistava kilpailu yleisölle tai laji-info. n. 10 min.
  • Tulitanssi Show n. 12 min.
  • Tanssivat Tarjoilijat – Olemme tehneet töitä myös tilausravintolatarjoilijoina ja juhlissa apulaisina kuten ylioppilasjuhlat, syntymäpäivät, yritystilaisuudet yms.
  • Juontajat
  Tankovaimot - Tanssia, akrobatiaa ja tulta