fbpx
 • Koulutukset MH Service

  Laaja kattaus eri turvallisuusalan koulutuksia.

  Kotipaikka: Jyväskylä
  Toimialue: Koko Suomi

  Kuvaus

  Koulutuksien järjestämisen lähtökohtana MH Service pitää laatua. Laadukkaiden koulutuksien järjestäminen ja niiden tarjoaminen asiakkaille on toiminnan kulmakiviä. Ensimmäiset MH Servicen koulutukset järjestettiin jo vuonna 2004.

  ​Kouluttajilla on vuosien kokemus kenttätyöstä sekä kouluttajan tehtävistä. Kouluttajina on eri alojen osaajia, joka mahdollistaa koulutuksesta riippumatta kyseiseen aiheeseen ammattitaitoisen kouluttajan. MH Service vaatii kouluttajilta jatkuvaa kouluttautumista, tietojen ja taitojen ylläpitämistä sekä oman ammattitaidon kehittämistä. Kouluttajat ovat suorittaneet lukuisia niin poliisin kuin puolustusvoimien järjestämiä kouluttajakoulutuksia.

  Koulutustarjonta sisältää laajan kattauksen eri turvallisuusalan koulutuksia. MH Servicen koulutukset sopivat niin yksityishenkilöille kuin yrityksille ja yhteisöillekin.

  Koulutustarjonnassa ovat seuraavat koulutukset
  ​- Järjestyksenvalvojan peruskoulutus
  – Järjestyksenvalvojan kertauskoulutus
  – Voimankäyttövälineiden kertauskoulutus
  – Lisävoimankäyttökoulutus
  – Teleskooppipatukkakoulutus
  – Kaasusumutinkoulutus
  – Hätäensiapukoulutus
  – Alkusammutuskoulutus
  – Pelastussuunnitelmakoulutus
  – Turvallisuussuunnitelmakoulutus

  Lisäksi MH Serice tarjoaa asiakkaan tarpeisiin sopivia räätälöityjä koulutuksia, kuten aggressiivisen asiakkaan kohtaaminen, itsepuolustus ja yksin työskentelyn riskit.

  Tarjouspyyntö

  Koulutukset MH Service
  Joni Hiekkataipale