fbpx
 • Digimarkkinointi Diginaiset

  Digimarkkinointia suurella sydämellä

  Kotipaikka: Kuopio
  Toiminta-alue: Koko Suomi

  Kuvaus

  Sollertiksen Diginaiset tekevät digimarkkinointia suurella sydämellä. Nykypäivän asiakasta ei välttämättä napata omaan asiakaskuntaan vaikkapa pelkällä lehtimainoksella, vaan yrityksen on oltava siellä missä potentiaaliset asiakkaat oikeasti viettävät aikaa – sosiaalisessa mediassa ja internetissä. Kun tarvitset digimarkkinointisi avuksi yhteistyökumppanin, diginaiset toteuttavat kaiken avaimet käteen –periaatteella.

  Diginaiset käyvät kanssasi läpi digimarkkinointisi nykytilanteen ja tavoitteet, ja tekevät suunnitelman ja toteutuksen materiaaleineen, tarkoituksena löytää juuri sinun tarpeisiisi ja tavoitteisiisi sopivat somekanavat (esimerkiksi Facebook, Instagram ja Google), sekä kohderyhmät, jolloin digitaalinen markkinointi osuu oikeaan yleisöön. Diginaiset seuraavat analytiikkaa ja raportoivat tuloksista sinulle joka kuukausi yhteisten palaverien muodossa.

  Diginaiset syntyi intohimosta uusiin teknologioihin, digitalisaatioon ja halusta auttaa myös muita saavuttamaan tuloksia verkossa.
  Ota rohkeasti yhteyttä, jos jokin digimarkkinointiin liittyvä asia mietityttää!

   

  Diginaiset
  www.sollertis.fi/diginaiset
  diginaiset@sollertis.fi

  Tiina Weisell
  tiina.weisell@sollertis.fi
  +358 (0)447 606009