fbpx
 • Ääni- ja musiikkituotanto / Robert Sjöblom Media

  Robert Sjöblom Media on mediatuotanto palveluihin erikoistunut yritys joka tarjoaa studiolaatuiset äänitykset, miksaukset ja masteroinnit.

  Kotipaikka: Vantaa
  Toimialue: Koko Suomi

  Kuvaus

  Tarvitsetko apua radiomainoksen, äänikirjan tai musiikkikappaleen äänittämiseen? Haluaisitko tukea musiikin alkeisiin tai saada aikaan laadukkaan, dynaamisen ja erottelevan miksauksen sekä masteroinnin?

  Robert Sjöblom Media tarjoaa musiikin ja muun äänitteen miksausta sekä masterointia ilman sitoumuksia tai kalliita studioaikoja. Heidän palvelunsa on tarvittaessa täysin verkkopohjainen, joten tilaaminen onnistuu mistä päin tahansa.

  Heiltä löydät nykyaikaisen ja ajantasalla olevan studion digitaalista äänittämistä varten, joka pohjautuu Pro Tools 2020-järjestelmään.

  Heidän laitteistonsa koostuu digitaalisen äänituotannon hupusta: Universal Audio Apollo 8 Duo + UAD Quad DSP-järjestelmä, Adam A7X-studiomonitorit, TL-Audio Ivory 2 5060-etuaste, mm. Townsend Labs Sphere L22 ja Rode K2-mikrofonit.

  Heiltä löytyy myös miksaamista ja masterointia varten laaja valikoima ohjelmistoa mm. Universal Audiolta, Wavesiltä, Fabfilteriltä, iZotopelta ja Brainworxiltä.

  Ammattitaitoisen tuottajan kanssa pääset hyvin alkuun myös musiikin ja äänittämisen alkeissa, joissa Robert Sjöblom Media mielellään auttaa parhaansa mukaan.

  Valmiina äänittämään? Varaa nyt aikasi heiltä ja tartu mikkiin!

  Referenssejä:

  I’MMU – Jos Sua Pelottaa (Ft. Mica)
  Työnkuvaus: Äänitys, miksaus, masterointi ja kansikuva
  Julkaisuvuosi: 2020

  I’MMU – Suojele Meitä
  Työnkuvaus: Äänitys, miksaus, masterointi ja kansikuva
  Julkaisuvuosi: 2019

  Yung Jubbz – Average Joe
  Työnkuvaus: Miksaus ja masterointi
  Julkaisuvuosi: 2018

  I’MMU – Takaa Ajetaan
  Työnkuvaus: Äänitys, miksaus, masterointi ja kansikuva
  Julkaisuvuosi: 2017

  Ääni- ja musiikkituotanto / Robert Sjöblom Media
  Robert Sjöblom