fbpx
 • SelfieWall mFabrik

  SelfieWall on kuvaseinä, joka yhdistää kävijästä ottamansa kuvan haluamaasi taustakuvaan. Kävijät pääsevät lataamaan omat kuvansa helposti sosiaaliseen mediaan ja tapahtumasi saa lisänäkyvyyttä somessa.

  Kuvaus

  Tuo moderni AR-teknologia tapahtumaasi helposti lähestyttävällä tavalla ja yllätä vieraasi uudenlaisella SelfieWall-kokemuksella. Luo tapahtumaasi uusi ulottuvuus fyysisen ja digitaalisen maailman välille.

  SelfieWall toimii joko kuvausseinänä, jolloin vieraat pääsevät kuvaan keskelle virtuaalista todellisuutta ja voivat ladata kuvat itselleen näppärästi kuvagallerian kautta, tai esitystekniikkana, jolloin elävöität tapahtumasi puheita ja muita esityksiä.

  Kuvausseinä

  SelfieWall toimii automaattisena laajennetun todellisuuden kuvausseinänä. Palvelu hoitaa kuvauksen puolestasi automaattisesti 10 sekunnin välein, kun kamera tunnistaa liikettä. Kuvat lataantuvat automaattisesti verkkogalleriaan, josta kävijä voi noutaa kuvansa ja jakaa ne vaikka Facebookissa tai Twitterissä.

  Säästät aikaa ja rahaa kun SelfieWall hoitaa kuvauksen puolestasi. Käytä SelfieWallia tapahtumissa, messuosastoilla, museoissa ja monissa muissa antamaan ikimuistoinen elämys kävijällesi.

  Esitystekniikkana

  SelfieWall toimii myös laajennetun todellisuuden esitystekniikkana. SelfieWallin avulla yllätät yleisösi, kun puhujat voidaan siirtää eri ympäristöihin. Miltä kuulostaa alkupuheen pitäminen kuun pinnalla suoraan lavalta, josta yleisösi näkee puhujan isolta ruudulta? Tämä kaikki on mahdollista – ja vieläpä todella edullisesti SelfieWallin avulla.

  Sosiaalinen media – orgaaninen sosiaalisen median näkyvyys tapahtumallesi käyttäjän toimesta.

  Matala kynnys augmented realitylle – et tarvitse erillistä sovellusta tai päälle laitettavia laseja

  Koko palvelu yhdestä paikasta, ja helposti – mFabrik toimittaa palveluun liittyvät asennukset ja laitteiston. Asiakkaan puolelta tarvitsemme vain näytön, kuvan ja verkkoyhteyden – me huolehdimme kaikesta muusta!

  Voit hankkia SelfieWallin lisenssin joko yksittäiseen tapahtumaan tai jatkuvaan käyttöön.

  SelfieWall mFabrik
  Julia Erling