fbpx
 • m2wall mFabrik

  m2wall on monikanavainen viestintäseinä, jolla aktivoit ja osallistat vieraitasi ja tehostat esiintymistäsi digitaalisesti kommenttien ja äänestysten avulla.

  Kuvaus

  Esitykset, konferenssit, messut, myyntitilaisuudet, luennot tai vaikka vuosikokoukset sisältävät usein yleisön osallistamista. Kommentit tai kysymykset esityksestä, sekä erilaiset äänestykset voivat olla hitaita ja työläitä järjestää. Tapahtumassa käytävän keskustelun arkistointi olisi usein hyödyllistä, jos joku vain kirjoittaisi kaiken ylös.

  Tarjoa yleisöllesi tapahtumaltasi näyttävä sähköinen seinä, johon he voivat lähettää omat kommenttinsa ja kysymyksensä sekä osallistua äänestyksiin ja kyselyihin.

  Voit helposti poimia aiheista mielenkiintoisimmat ja vastata heti – m2wallilla saat yleisöstäsi kaiken irti.

  Vieraasi voivat osallistua keskusteluun helposti joko selaimen kautta, tekstiviestillä tai sosiaalisen median hashtagien avulla. Kommentointi ja äänestäminen on helppoa ja nopeaa, laitteeksi käy mikä tahansa matkapuhelin. Mikä parasta – m2wall toimii selainpohjaisesti, jolloin voitte unohtaa työläät sovelluslataukset!

  Kommentointi

  Kommentointi onnistuu m2wallissa koko tapahtumasi ajan: valitse itse, mitkä viesteistä käsittelet heti ja mitkä myöhemmin. Kaikki on tallessa sähköisessä muodossa.

  Moderointi onnistuu etu- tai jälkikäteen, voit halutessasi valita näytettävät kommentit vaikka yksi kerrallaan ja osallistua keskusteluun myös itse.

  Reaaliaikaiset äänestykset

  Pyydä yleisöäsi äänestämään määrittelemästäsi aiheesta. Näin keräät suureltakin yleisöltä mielipiteitä vaivattomasti. Tilaisuuden jälkeen voit luonnollisesti tallentaa kaikki yksittäiset annetut äänet valmiina tiedostona.

  Pyydä tarjous m2wallista tapahtumaasi ja anna vieraidesi äänen kuulua!

  m2wall mFabrik