fbpx
 • Iltajuhlat ja palkintogaalat Huikea Tapahtumatuotanto

  “Kiitosviestejä satelee jokaisesta maailmankolkasta.” – ja muita kommentteja, joita olemme tapahtumistamme kuulleet. Lue lisää!

  Kotipaikka: Tampere
  Toimialue: Koko Suomi

  Kuvaus

  Iltajuhlat ja palkintogaalat

  Gaalajuhla tarjoaa upeat puitteet muistaa ja palkita henkilöstöä, alihankkijoita, jälleenmyyjiä tai asiakkaita. Tapahtuman tavoitteena voi olla esimerkiksi kumppanien sitouttaminen, unohtumattoman muistijäljen jättäminen tai onnistumisista palkitseminen.

  Asiakkaalta kuultua

  “Vuosikymmeniä on kierretty kalliita ulkomaalaisia messuja, ja tällä yksittäisellä 100-vuotisjuhlalla brändin arvo nousi pirusti enemmän kun noilla messuilla yhteensä.”

  -Ville Laine, Lojer, toimitusjohtaja

  “Kiitosviestejä satelee jokaisesta maailmankolkasta.” 

  -Martin Härmälä, Lojer, markkinointijohtaja

  “Parhaat bileet missä olen ikinä käynyt, ja missä tulen ikinä käymään.”

  -Kutsuvieras, Fortum

  “Huikea Tapahtumatuotanto järjesti kaupunki- ja paikallislehtien vuosittaisen ammattitapahtuman Suuret Lehtipäivät -iltatilaisuuden kahdellesadalle hengelle Tampereella 2018. Tapahtuma onnistui niin hyvin, että Huikea saa kunnian järjestää myös vuoden 2019 Suuret Lehtipäivät”  

  -Ilona Hännikäinen, Sanomalehtien Liitto ry, Järjestöpäällikkö

  ‘’Tapahtumapäivä tuli ilman yhtään itse käytettyä työtuntia. Huikean järjestämiin juhliin saavuin suoraan kampaajalta ja otin vieraita odotellessa lasillisen skumppaa. Huikeat hoitivat kaikki yksityiskohdat narikasta tapahtuman juontamiseen. Henkilökohtaista ja oivaltavaa tapahtumatuotantoa! Saimme itsemme näköisen tapahtuman, jossa oli lisäksi jotain täysin Huikeaa! Kiitos teille!’’

  -Niina Ahlgren, FixTeam Oy, Yrittäjä 

  Esimerkkejä toteutettavista töistä

  Vieraiden kutsuminen ja majoituksen hallinnointi, tapahtumasuunnittelu, koordinointi ja tuotanto, tekninen ja sisällöllinen tapahtumakäsikirjoitus, somistus, graafisia töitä, tapahtumapaikan ja tekniikan hallinnointi, valo- ja videokuvauksen hallinnointi, esiintyjät ja hostaus tapahtumassa.

  Lue lisää

  huikea.net

  Iltajuhlat ja palkintogaalat Huikea Tapahtumatuotanto
  Anniina Raatikka