fbpx
 • Event Cloud mFabrik

  Kaikki tapahtumanhallinnan työkalut yhdessä palvelussa.

  Event Cloud on tapahtumanjärjestäjän paras ystävä, joka on apunasi ennen tapahtumaa, tapahtuman aikana ja tapahtuman jälkeen.

  Kuvaus

  Vapauta aika kohtaamiseen ja anna Event Cloudin hoitaa loput. Valitse markkinoiden kehittynein IoT-alusta tapahtumaasi. Yhden alustan avulla taidat ilmoittautumiset, osallistujaseurannan, aktivoinnin ja paljon muuta. Säästä aikaa, kohdenna resurssit tuottavasti ja luo liiketoimintaa alustan päälle. Pilvipalveluna toimiva alusta mukautuu niin pieniin kuin suuriinkin tapahtumiin ja saat sen käyttöösi minuuteissa. Voit räätälöidä Event Cloudin moduuleista juuri sinulle sopivan työkalun, etkä ikinä maksa turhasta.

  Vähennä manuaalista työtä ja säästä aikaa ja rahaa. Sitouta asiakkaasi ja paranna asiakas- ja tapahtumakokemusta. Unohda Excelit ja ota käyttöön moderni pilvipalvelu.

  Ennen tapahtumaa

  Luo juuri tapahtumasi näköisiä ja brändisi mukaisesti kustomoituja ilmoittautumislomakkeita, lähetä kutsuja ja seuraa ilmoittautumisten tilannetta Event Cloudista reaaliajassa. Automatisoi ja kohdenna tapahtuman viestit ja tavoita tärkeät vieraasi sähköpostilla tai tekstiviestillä. Viestien lähettäminen onnistuu näppärästi suoraan Event Cloudista.

  Järjestä tapahtumasi lipunmyynti ja kerää osallistujamaksut Event Cloudin kattavin eri maksutapavaihtoehdoin. 

  Tapahtuman aikana

  Sujuvoita tapahtuman sisäänkirjautuminen ja kerää dataa paikallaolijoista. Event Cloudin avulla vieraasi rekisteröityvät tapahtumaan vain sekunnissa ja näet reaaliajassa, ketkä ovat jo saapuneet. Luovu turhasta paperista ja pienennä tapahtumasi hiilijalanjälkeä digitalisoimalla perinteiset paperiset lounas- ja drinkkiliput moderniin, sähköiseen muotoon. Kerää enemmän liidejä tehokkailla liidityökaluilla tai pelillistä koko tapahtuma ja aktivoi vieraitasi saamaan tapahtumasta kaikki irti!

  Hyödynnä tapahtumassa edistyksellistä QR-, NFC- ja RFID-teknologiaa joko mobiilisti kännykän ruudulta tai nimikylteistä / rannekkeista. Meidän kautta saat kaiken palveluun tarvittavan.

  Tapahtuman jälkeen

  Hyödynnä kerättyä dataa, mittaa, miten pääsit tavoitteisiisi ja tehosta jälkimarkkinointia. Kiitä vieraitasi, lähetä palautekyselyitä ja kohdenna viestit niille henkilöille, jotka ovat olleet paikalla. Saat tarvittavat tiedot suoraan Event Cloudista – ota datasta kaikki irti ja tee entistä parempia tapahtumia kerätyn tiedon avulla.

  Event Cloudin käyttö

  Event Cloud -lisenssiin kuuluu aina rajattomasti pääkäyttäjiä ja tapahtumia voit luoda vaikka vuoden jokaiselle päivälle. Jos tarvitset palvelua vain tiettyä tapahtumaa varten, voit silti huoletta aktivoida Event Cloudin, sillä emme edellytä pitkiin sopimuskausiin sitoutumista. Alusta on integroitavissa useimpiin CRM-järjestelmiin, jolloin kaikki tapahtumadata saadaan hyötykäyttöön.

  Opastava ja helppokäyttöinen käyttöliittymä ohjaa käyttäjää eri toiminnoissa, eikä sinun tarvitse olla graafikko tai koodari luodaksesi ammattimaisia ilmoittautumislomakkeita.

  Palvelun käyttö onnistuu itsepalveluna, mutta tarvittaessa ammattitaitoinen tiimimme on apunasi tapahtumasi hallinnassa.

  Event Cloud mFabrik