fbpx
 • Catering

  Caterin eli pitopalvelu on yksi tärkeimpiä osuuksia tapahtumassa. Kun ruoka on ollut hyvää ja sitä on ollut riittävästi myös tapahtumasi osallistujat muistelevat tapahtumaasi positiivisessa valossa. Catering onkin siis samalla myös yrityksesi markkinointia ja jättää varman muistijäljen.

  Cateringin ammattilaiset tietävät, kuinka kauan ruokailun osuus kestää ja osaavat siten auttaa sinua tapahtumasi aikataulun laatimisessa. Ammattitaidolla he valmistavat herkulliset ja maittavat ruuat omien toiveidesi ja budjettisi mukaisesti. He myös tietävät kuinka paljon ruokaa tulee valmistaa, jotta kellekään vieraista ei pääse nälkäkiukku vahingossakaan iskemään!

  Myös virtuaalitapahtumiin on mahdollista yhdistää tarjoiluja osallistujille kotiin toimitettuina.

  Tästä kategoriasta löydät cateringin ammattilaiset.

  Catering

  Anniskelun toteutus
  Catering
  Catering kalusto
  Elämys -MENU
  Kotipaikka: Kuopio
  Toimialue: Koko Suomi

  Puhtaista kotimaisista raaka-aineista valmistetut ruoat. Voit järjestää tilaisuuden Koivumäen Kartanon ainutlaatuisessa miljöössä, tai tilata ruoat omaan juhlapaikkaasi.

  Kotipaikka: Kuopio
  Toimialue: Kuopion alue

  Nosta tilaisuutesi aivan uudelle tasolle oman cocktailbaarin avulla! Oli kyseessä rauhallinen cocktail-tilaisuus tai villit hääjuhlat, oma baaritiski sekä oma baarimikko on jotain mistä puhutaan vielä pitkään.

  Sheikkaa, rakenna, sekoita – drinkkikoulussa opit, kuinka klassikkococktailit valmistuvat kotoa löytyvillä välineillä ja raaka-aineilla. 

  Kotipaikka: Tampere
  Toiminta-alue: koko Suomi