fbpx
 • Catering

  Catering on olennainen osa tapahtumasi viihtyvyyttä. On sitten kyse tapahtumahenkilökunnan tai -vierailijan energiavarannoista, älä anna nälkäkiukun yllättää. Alta löydät listauksen ruokahuollosta huolehtivista palveluista olipa kyseessä 500 hengen pöytiin tarjoiltu kolmen lajin illallinen tai henkilökunnan beachpartyt, johon tarjoilut hoitaa pyörillä liikkuva katukeittiö.

  Catering

  Puhtaista kotimaisista raaka-aineista valmistetut ruoat. Voit järjestää tilaisuuden Koivumäen Kartanon ainutlaatuisessa miljöössä, tai tilata ruoat omaan juhlapaikkaasi.

  Kotipaikka: Kuopio
  Toimialue: Kuopion alue

  Anniskelun toteutus
  Catering
  Catering kalusto
  Elämys -MENU
  Kotipaikka: Kuopio
  Toimialue: Koko Suomi

  Kilpailuta pitopalvelut helposti yhdellä tarjouspyynnöllä. Saat tarjouksia sähköpostiisi. Helppoa, ilmaista ja turvallista.

  Pyydä tarjous pitopalvelusta osoitteessa: TilaaCatering.fi

  Nosta tilaisuutesi aivan uudelle tasolle oman cocktailbaarin avulla! Oli kyseessä rauhallinen cocktail-tilaisuus tai villit hääjuhlat, oma baaritiski sekä oma baarimikko on jotain mistä puhutaan vielä pitkään.

  Sheikkaa, rakenna, sekoita – drinkkikoulussa opit, kuinka klassikkococktailit valmistuvat kotoa löytyvillä välineillä ja raaka-aineilla. 

  Kotipaikka: Tampere
  Toiminta-alue: koko Suomi