fbpx
 • Juontajat ja puhujat

  Miksi käyttää ammattijuontajaa?
  Juontaja toimii tapahtuman tai tilaisuuden seremoniamestarina, kasvona ja selkärankana. Haluatko antaa tapahtumastasi ammattitaitoisen ja viimeistellyt vaikutelman? Silloin kannattaa ottaa ammattilainen avuksi! Hyvään juontaja on sellainen, johon tapahtuman järjestäjä voi luottaa ja tukeutua. Koulutetun ammattilaisen käyttäminen helpottaa siis myös omaa työtaakkaasi!

  Ammattipuhujat ovat puolestaan asiantuntijuuden lisäksi myös esiintymisen ammattilaisia, ja he tietävät kuinka ottaa yleisö haltuun.

  Juontajat ja puhujat

  Imitaatiokomiikka -palvelut. Imituattori sopii kaikenlaisiin tapahtumiin, joihin kaivataan hauskuutta.

  Kotipaikka: Kuopio
  Toimialue: Koko Suomi

  Energinen ja valovoimainen Emma Jäntti sopii tapahtumaan, jonne kaivataan innostavaa ja eloisaa ilmapiiriä. Kokenut kauppakeskusjuontaja on saanut erityisen posiviitista palautetta uskottavasta ja miellyttävästä äänestään.

  Kotipaikka: Helsinki
  Toimialue: Koko Suomi

  Messut, markkinat ja yleisötapahtumat.

  Kotipaikka: Kuopio
  Toimialue: koko Suomi

  Äänenkäytön ammattilainen, joka juontaa niin livenä kuin radiossakin vankalla kokemuksella ja stand up -koomikon asenteella.

  Kotipaikka: Tampere
  Toiminta-alue: Koko Suomi

  Simodeus on monipuolinen ja erittäin kokenut esiintyjä ja juontaja noin 5000 keikan kokemuksella. Häneltä luonnistuu harjannostajaiset, avajaiset, markkinat, huutokaupat, iltajuhlat eli melkein mitä vain keksitkään. Simodeukselta taittuu myös englanti erinomaisesti. Lisäksi  hän laulaa 15sta eri kielellä.

  Kotipaikka: Kokkola
  Toimialue: Koko Suomi

  Vankalla kokemuksella erilaiset juontotehtävät toritapahtumista iltagaaloihin ja yrityskekkereistä seminaareihin.

  Kotipaikka: Kuopio
  Toimialue: Koko Suomi

  Positiivisen utelias juontaja tai hassutteleva hahmo elämykseksi messuille, perhejuhliin, näytökseen tai lastentapahtumaan.

  Kotipaikka: Kuopio
  Toiminta-alue: koko Suomi

  SUURELLA TUNTEELLA – esiintyjät tapahtumiin

   

  Kotipaikka: Kuopio
  Toimialue: Koko Suomi

  Ohjelmakokonaisuudet, ohjelmalliset musiikkinumerot, sirkusteatteriesitykset, karaktäärit sekä miimiset hahmot asiakkaan toiveiden mukaan. Muuntautumiskyky, interaktiivisuus, mielikuvitus ja idearikkaus ovat PerformanceSirkuksen valtteja.

  Viihdevisioiden kautta laaja valikoima maan parhaita yhtyeitä ja artisteja.

  Kotipaikka: Kuopio
  Toimialue: koko Suomi

  Ammattitaitoiset tapahtuma- ja kauppakeskusjuontajat VeraVialta.

  Kotipaikka:Tampere
  Toiminta-alue: Koko Suomi

  Ismo Apell kouluttaa ja juontaa. Vuorovaikutuksen sietämätön keveys on Apellin suosituin luento, jonka voi räätälöidä jokaiselle kuulijaporukalle sopivaksi. Turpatallista myös koomikot, muusikot ja muut esiintyjät.

  Kotipaikka: Kuopio
  Toimialue: Koko Suomi