fbpx
 • Lastenohjelmat

  Lapset rakastavat tunnetusti erilaisia aktiviteetteja, seikkailuja ja virikkeitä. Lasten esiintyjät ovat loistavia vetonauloja esimerkiksi kauppakeskus tapahtumaan; minne haluaa lapset, sinne suuntaavat myös aikuiset. Ja mikä sen upeampaa ja merkityksellisempää kuin luoda lapsille ikimuistoisia elämyksiä, jotka muistetaan aina vaan uudelleen ja uudelleen! Osa niistä jää elämään muistoissa koko lopun elämän.

  Pellet, prinsessat, lasten hahmot, taikurit, hupilaitteet, aktiviteetit ja lapsille suunnatut musiikkiesitykset ihastuttavat ja riemastuttavat lapsia, ja viihdyttävät myös aikuisia.
  Lasten tapahtumiin erikoistuneet juontajat tietävät, kuinka ottaa juuri lapsiyleisö haltuun.

  Täältä löydät erilaisia lapsille sopivia ohjelmanumeroita, aktiviteetteja sekä lasten tapahtumiin erikoistuneita esiintyjiä.

  Lastenohjelmat

  Viihteelliset ja monipuoliset teematapahtumat tilaisuuteen kuin tilaisuuteen lapsille ja aikuisille.

  Kotipaikka: Kokkola
  Toimialue: Koko Suomi

  Tilaa Kapteeni Kaskelotti vauhdittamaan lasten tai koko perheen tilaisuutta. Luvassa on hurjia tilanteita ja taatusti unohtumattomia elämyksiä.

  Kotipaikka: Kokkola
  Toimialue: Koko Suomi

  MisseKissa – Positiivinen ja iloinen lasten hahmo!

  Kotipaikka: Kuopio
  Toimialue: Koko Suomi

  Viihdelaitteiden vuokraamo.

  Kotipaikka: Helsinki
  Toimialue: Helsinki, Tampere, Turku, Lahti, Jyväskylä ja Mikkeli.

  Lasten tapahtumat vaativat omanlaista osaamista juontajilta: tarvitaan kykyä heittäytyä ja nähdä asiat lapsen silmin. Hassuttelua ja hauskanpitoa ei sovi unohtaa tietenkään.

  Kotipaikka: Helsinki
  Toimialue: Koko Suomi

  Ohjelmakokonaisuudet, ohjelmalliset musiikkinumerot, sirkusteatteriesitykset, karaktäärit sekä miimiset hahmot asiakkaan toiveiden mukaan. Muuntautumiskyky, interaktiivisuus, mielikuvitus ja idearikkaus ovat PerformanceSirkuksen valtteja.

  Kotipaikka: Helsinki
  Toimialue: Koko Suomi

  Halittavan hurmaava Jenguli-maskotti on taattu muksumagneetti isoihin ja pieniin tapahtumiin! Jenguli ei puhu meidän kieltämme, mutta rakastaa haleja ja ylävitosia.

  Kotipaikka: Kuopio
  Toimialue: Koko Suomi

  Pelle Mamma on iloinen ja energinen koko perheen viihdyttäjä. Lauluillaan ja ihanilla taikapalloillaan Pelle Mamma saa onnistumaan juhlan kuin juhlan.  Kasvomaalaukset ja onnepyörä tuovat lisää hauskuutta.

  Kotipaikka: Kuopio
  Toimialue: Koko Suomi

  Rennolla ja rempseällä otteella  sekä huumorilla varustettu Olli valloittaa yleisönsä niin näyttävällä lavashowlla, kuin kutkuttavalla lähitaikuudellakin.

  Kotipaikka: Vesanto
  Toimialue: koko Suomi

  Noita-akatemia on oiva ohjelmanumero niin pääsiäiseen, kekriin tai hallooween -juhlaan. Noita-akka voi järjestää myös sauvanvalmistus tai muita askartelu workshoppeja. Hän esiintyy mieluusti myös yksittäisenä hahmona tapahtumassanne.

  Kotipaikka: Helsinki
  Toimialue: Koko Suomi

  Tuittu Täti on lastenlauluhahmo, joka soittaa  pianoa ja laulaa.

  Kotipaikka: Pirkanmaa
  Toimialue: Koko Suomi

  Omituisen hauskat pelit liikuttavat juhlaväkeä esim. kauppakeskuksissa, sisätiloissa tai piha-alueilla.

  Kotipaikka: Kuopio
  Toiminta-alue: 200 km säteellä Kuopiosta ja Lahdesta

  Loading...

  Ei lisää saatavilla