fbpx
 • Musiikki

  Onko tapahtumaa ilman musiikkia? Ei ainakaan kovin usein. Musiikki luo tilaan vähintäänkin tunnelmaa vaikkei, musiikki olisikaan varsinainen sisältö tapahtumassa. Musiikki on myös monesti isossa roolissa tapahtumissa. Ja mikä sen parempi tunnelman nostattaja kuin tilaisuuden luonteeseen sopiva bändi?! Tästä kategoriasta löydät bändit ja muun musiikin, jokaiseen tilaisuuteen kategorioittain.

  Musiikki

  2Seppälää soittaa ja laulaa pop, rock, iskelmä tyylistä tuttua musiikkia lähinnä 1960 – 1990 luvuilta. Tyylisuuntina voisi mainita Beatles, Elvis, CCR, Stevie Wonder, Christie jne. Omat laulut ovat myös osana ohjelmistoa.

  Kotipaikka: Helsinki
  Toimialue: Uusimaa ja Kouvola

  Ammattilaistasoista ja tyylitietoista musiikkia tapahtumaasi.

  Kotipaikka: Nokia
  Toiminta-alue: koko Suomi

  Jukka Koskinen on vaillansa vertaa oleva DJ ja spiikkeri.

  Kotikaupunki: Kuopio
  Toimialue: Koko Suomi

  Valovoimainen ja monipuolinen duo juhlienne tanssittajaksi tai tapahtumienne viihdyttäjäksi.

  Kotipaikka: Kuopio
  Toimialue: Koko Suomi

  ARON on kansainvälistä tunnustusta saanut Suomen johtava Elvis-tulkki, jonka tyylikäs ja näyttävä Elvis-show on ollut suosittu ohjelmanumero erilaisissa tilaisuuksissa ja konserteissa sekä Suomessa että ulkomailla.

  Kotipaikka: Ylöjärvi
  Toimialue: Koko Suomi

  Emilianne on urbaani pop artisti Etelä-Suomesta.

  Kotipaikka: Etelä-Suomi
  Toimialue: Koko Suomi

  Emmanuel Kunt on improvisaatio punk-bändi, joka toimii vuorovaikutuksessa yleisön kanssa toteuttaen kappaleensa yleisön esittämistä aiheista.

  Kotipaikka: Helsinki
  Toimialue: Koko Suomi

  Janely on suomalainen nouseva musiikkialan nimi, joka aloitti oman musiikin tekemisen jo teini-ikäisenä, vuonna 2008. Oman musiikkinsa ohella näyttävä ja voimakasääninen Janely on luonut jo yli kymmenen vuotta kestäneen uran show-artistina esiintyen satojen keikkojen edestä Suomessa ja ulkomailla, erilaisista teemoista koostuvissa cover-konsepteissa, ja tämän hetkisinä showkonsepteina toimii Decade hits show &  Millenium divas show joissa Janely esiintyy näyttävän tanssiryhmänsä kanssa ja tietenkin akustinen show livesoittajilla kuuluu myös ohjelmistoon.

  Laulaja-pianisti Gilda esittää evergreenejä sekä 50`s musaa.

  Kotipaikka: Pirkanmaa
  Toimialue : Koko Suomi

   

  Maailmanennätyshanuristi loihtii juuri teidän tilaisuuteenne räätälöityä musiikkia.

  Pikku Kakkosestakin tuttujen Mimin ja Kukun liikunnallisessa esityksessä lapsi kokee onnistumisen ja oivaltamisen riemua!😊

  Kotipaikka: Akaa
  Toimialue: Koko Suomi

  Joulupukki kolkuttaa ja vierailee niin kauppakeskuksissa, yrityksissä kuin myös yksityistilaisuuksissa.

  Loading...

  Ei lisää saatavilla