fbpx
 • Taikurit ja tulitaiteilijat

  Taikuus sekä tulitaide lienee yksi kaikkein vanhimpia taiteen muotoja ja aina vaan ne kiehtovat katsojaansa ja saavat yleisön haltioitumaan yhä uudelleen ja uudelleen.

  Niin taikuus kuin tulitaidekin ovat vaativia lajeja, joissa vaaditaan kovan luokan ammattiosaamista.

  Taikuri ottaa yleisönsä haltuun uskomattomilla silmänkääntötempuillaan ja saa katsojan kysymään ”Kuinka tämä on mahdollista?” -ja onhan se, kun ammattilainen on asialla.
  Taikurit voivat toteuttaa yleisöä osallistavia numeroita, lähitaikuutta, taika show :ta, ilmapallotemppuja ja niin edelleen – niin lapsille kuin aikuisillekin.

  Tulitaide puolestaan lumoaa yleisönsä ja toimii varmana katseen vangitsijana. Se on ohjelmanumero, joka ei koskaan jätä kylmäksi! Vain aito ammattilainen pystyy toteuttamaan tulitaiteen tyylikkäästi ja samaan aikaan myös turvallisesti. Ammattilaisen avulla myös kaikki tulitaiteen toteuttamiseen liittyvät lupa-asiat hoituvat käden käänteessä.

  Myös taikuutta sekä tulitaidetta on mahdollista esittää virtuaalisesti!

  Tämän kategorian alta löydät rautaiset ammattilaiset, jotka loitsivat mitä uskomattomimmat temput ja saavat katsojat lumoutumaan.

  Taikurit ja tulitaiteilijat

  Ammattitaitoiset esiintyjät tapahtumiisi

  Kotipaikka: Helsinki
  Toimialue: Koko Suomi

  Viihdevisioiden kautta laaja valikoima maan parhaita yhtyeitä ja artisteja.

  Kotipaikka: Kuopio
  Toimialue: koko Suomi

  SUURELLA TUNTEELLA – esiintyjät tapahtumiin

   

  Kotipaikka: Kuopio
  Toimialue: Koko Suomi

  Ammattitaitoiset juontajat ja esiintyjät tapahtumiisi

  Kotipaikka: Vantaa
  Toimialue: Koko Suomi

  Ohjelmakokonaisuudet, ohjelmalliset musiikkinumerot, sirkusteatteriesitykset, karaktäärit sekä miimiset hahmot asiakkaan toiveiden mukaan. Muuntautumiskyky, interaktiivisuus, mielikuvitus ja idearikkaus ovat PerformanceSirkuksen valtteja.

  Kotipaikka: Helsinki
  Toimialue: Koko Suomi

  Rennolla ja rempseällä otteella  sekä huumorilla varustettu Olli valloittaa yleisönsä niin näyttävällä lavashowlla, kuin kutkuttavalla lähitaikuudellakin.

  Kotipaikka: Vesanto
  Toimialue: koko Suomi

  Fire Ladyn tulishow , joka räätälöidään tilaisuuteesi toiveidesi mukaan,  luo katsojille unohtumattoman elämyksen. Yli 20 vuoden ja reilusti yli 1000 tulikeikan kokemus takaavat ammattitaidolla hoidetun ja mieleenpainuvan kokonaisuuden.

  lisätietoja löydät Fire Ladyn kotisivuilta   www.firelady.fi

  Kotipaikka: Kangasala
  Toimialue: Koko Suomi