fbpx
 • Tanssi ja sirkus

  Tanssiesitykset ovat viihteellinen ja taiteellinenkin ohjelmanumero tapahtumaan, tanssityylistä riippuen. Erilaiset tanssiesitykset viihdyttävät tapahtumavieraita laidasta laitaan.

  Tanssi ja sirkus

  Pikku Kakkosestakin tuttujen Mimin ja Kukun liikunnallisessa esityksessä lapsi kokee onnistumisen ja oivaltamisen riemua!😊

  Kotipaikka: Akaa
  Toimialue: Koko Suomi

  Yhdistä kaksi erilaista sirkus- ja taide-esitystä tapahtumaasi sopivaksi paketiksi. Esitykset ovat muunneltavissa tilaa ja kohderyhmää varten. Recover Laboratoryn tiimissä on mukana mm. sirkus- ja kuvataiteilijoita, muusikkoja ja näyttelijöitä.

  Kotipaikka: Helsinki
  Toiminta-alue: Koko Suomi

  Voit viettää ikimuistoisia synttäreitä millä tahansa kolmesta studiosta tai he tuovat elämyksen kotiisi. Tarjoilut voit tuoda mukanasi valmiiksi katettuun pöytään tai voit tilata ne heidän kautta ja vain nauttia juhlista.

  Kotipaikka: Kangasala
  Toimialue: Kangasala, Sahalahti, Orivesi

   

  Led-Show  3-8 min.

  Led Wings, Fiber optic whips & Led-tuolit

  Kotipaikka: Kangasala
  Toimialue: Koko Suomi

  Ohjelmakokonaisuudet, ohjelmalliset musiikkinumerot, sirkusteatteriesitykset, karaktäärit sekä miimiset hahmot asiakkaan toiveiden mukaan. Muuntautumiskyky, interaktiivisuus, mielikuvitus ja idearikkaus ovat PerformanceSirkuksen valtteja.

  Tapahtumien kick-starter, unohtumaton sisäänkäynti tapahtumaasi! Vieraasi astuvat tapahtumaan jäätä rikkovan, jännittävän taidelabyrintin läpi! Joustava, skaalattava ja räätälöitävissä erikoistarpeisiin.

  Kotipaikka: Helsinki
  Toiminta-alue: Koko Suomi

  Voit tilata jättisaippuakuplaryhmä Ruffle Armyn nyt korona-aikaan edullisesti omalle pihallesi “kaukokuplakeikalle” Helsingissä ja lähialueilla. Ryhmän kimmeltävät kukkaiskeijut tai maagiset yksisarviset tuovat ihanan kohokohdan vaikkapa synttäreille!

  Kotipaikka: Helsinki
  Toimialue: Helsingin lähialueet

  Erityylisiä tankotanssiesityksiä, joka puvustuksen ja liikekielensä mukaan muuntautuu klassisen taiteellisesta tyrmäävän seksikkääseen eleganssiin.

  Kotipaikka: Helsinki
  Toimialue: Koko Suomi

  Tämä esitys sopii monenlaisiin tapahtumiin ja tilaisuuksiin. Pikkujouluista, syntymäpäiviin ja ravintoloiden illan ohjelmaksi.

  Kotipaikka: Kangasala
  Toimialue: Koko Suomi

  Kuopiolainen katutanssiyhdistys. tanssiesityksiä, opetusta sekä workshoppeja.

  Kotipaikka: Kuopio
  Toimintasäde: Kuopio, +100km

  Tanssiteatteri Tsuumin huippuammattitaitoiset ja valovoimaiset tanssinopettajat tuovat mukanaan pirteän ja energisen tuulahduksen niin arkeen kuin juhlaan. Helsinkiläisen 20-vuotiaan ammattitanssiteatterin ohjelmistossa on lisäksi paljon erilaisia esityksiä.

  Kotipaikka: Helsinki
  Toimialue: Koko Suomi

  New

  Ammattitaitoiset juontajat ja esiintyjät tapahtumiisi

   

  Kotipaikka: Vantaa
  Toimialue: Koko Suomi

  Loading...

  Ei lisää saatavilla