fbpx
 • Tanssi ja sirkus

  Tanssiesitykset ovat viihteellinen ja taiteellinenkin ohjelmanumero tapahtumaan, tanssityylistä riippuen. Erilaiset tanssiesitykset viihdyttävät tapahtumavieraita laidasta laitaan.

  Tanssi ja sirkus

  Tyylikkäitä ja yllätyksellisiä musiikkia, tanssia ja akrobatiaa yhdistäviä esityksiä.

   

  Kotipaikka: Jyväskylä
  Toimialue: Koko Suomi

  Yhdistä kaksi erilaista sirkus- ja taide-esitystä tapahtumaasi sopivaksi paketiksi. Esitykset ovat muunneltavissa tilaa ja kohderyhmää varten. Recover Laboratoryn tiimissä on mukana mm. sirkus- ja kuvataiteilijoita, muusikkoja ja näyttelijöitä.

  Kotipaikka: Helsinki
  Toiminta-alue: Koko Suomi

  Ohjelmakokonaisuudet, ohjelmalliset musiikkinumerot, sirkusteatteriesitykset, karaktäärit sekä miimiset hahmot asiakkaan toiveiden mukaan. Muuntautumiskyky, interaktiivisuus, mielikuvitus ja idearikkaus ovat PerformanceSirkuksen valtteja.

  Tapahtumien kick-starter, unohtumaton sisäänkäynti tapahtumaasi! Vieraasi astuvat tapahtumaan jäätä rikkovan, jännittävän taidelabyrintin läpi! Joustava, skaalattava ja räätälöitävissä erikoistarpeisiin.

  Kotipaikka: Helsinki
  Toiminta-alue: Koko Suomi

  Kuopiolainen katutanssiyhdistys. tanssiesityksiä, opetusta sekä workshoppeja.

  Kotipaikka: Kuopio
  Toimintasäde: Kuopio, +100km

  Tee tapahtumastasi taide-elämys! Sirkusesitys, veistospuisto, lasten ihmemaa, yllätyssyntymäpäivät? Anna alan ammattilaisten suunnitella unohtumaton tilaisuus!

  Kotipaikka: Helsinki
  Toiminta-alue: Koko Suomi