fbpx
 • Tanssi ja sirkus

  Tanssiesitykset ovat viihteellinen ja taiteellinenkin ohjelmanumero tapahtumaan, tanssityylistä riippuen. Erilaiset tanssiesitykset viihdyttävät tapahtumavieraita laidasta laitaan.

  Tanssi ja sirkus

  Yhdistä kaksi erilaista sirkus- ja taide-esitystä tapahtumaasi sopivaksi paketiksi. Esitykset ovat muunneltavissa tilaa ja kohderyhmää varten. Recover Laboratoryn tiimissä on mukana mm. sirkus- ja kuvataiteilijoita, muusikkoja ja näyttelijöitä.

  Kotipaikka: Helsinki
  Toiminta-alue: Koko Suomi

  Vauhdikas ja näyttävä jonglöörishow

  Kotipaikka: Kouvola
  Toimialue: Koko Suomi

  Ohjelmakokonaisuudet, ohjelmalliset musiikkinumerot, sirkusteatteriesitykset, karaktäärit sekä miimiset hahmot asiakkaan toiveiden mukaan. Muuntautumiskyky, interaktiivisuus, mielikuvitus ja idearikkaus ovat PerformanceSirkuksen valtteja.

  Tapahtumien kick-starter, unohtumaton sisäänkäynti tapahtumaasi! Vieraasi astuvat tapahtumaan jäätä rikkovan, jännittävän taidelabyrintin läpi! Joustava, skaalattava ja räätälöitävissä erikoistarpeisiin.

  Kotipaikka: Helsinki
  Toiminta-alue: Koko Suomi

  Kuopiolainen katutanssiyhdistys. tanssiesityksiä, opetusta sekä workshoppeja.

  Kotipaikka: Kuopio
  Toimintasäde: Kuopio, +100km

  Tanssiteatteri Tsuumin huippuammattitaitoiset ja valovoimaiset tanssinopettajat tuovat mukanaan pirteän ja energisen tuulahduksen niin arkeen kuin juhlaan. Helsinkiläisen 20-vuotiaan ammattitanssiteatterin ohjelmistossa on lisäksi paljon erilaisia esityksiä.

  Kotipaikka: Helsinki
  Toimialue: Koko Suomi

  Tee tapahtumastasi taide-elämys! Sirkusesitys, veistospuisto, lasten ihmemaa, yllätyssyntymäpäivät? Anna alan ammattilaisten suunnitella unohtumaton tilaisuus!

  Kotipaikka: Helsinki
  Toiminta-alue: Koko Suomi