fbpx
 • Tapahtumajärjestäjän työkalut

  Tapahtumien järjestämisessä on monta asiaa hallittavana. Tapahtuman järjestäjälle suunnatuilla työkaluilla helpotat omaa toimintaasi.
  Usein kaikki tieto on ainoastaan tuottajan omassa päässä. Kun tuottaja kuitenkin äkillisesti sairastuu tai haluaa pitää ansaittua lomaa, on huomattavasti helpompaa siirtää työ toiselle tekijälle, kun tiedot on tallennettuina ja helposti löydettävissä.

  Tapahtumajärjestäjän työkalut

  Kaikki tapahtumanhallinnan työkalut yhdessä palvelussa.

  Event Cloud on tapahtumanjärjestäjän paras ystävä, joka on apunasi ennen tapahtumaa, tapahtuman aikana ja tapahtuman jälkeen.

  Verkossa toimiva ilmoittautumisjärjestelmä erilaisten tapahtumien hallintaan ja lipumyyntiin. Kutsut, ilmoittautumiset maksuominaisuudella, osallistujatiedon hallinta.

  Kotipaikka: Nilsiä, Kuopio
  Toiminta-alue: Koko Suomi

  m2wall on monikanavainen viestintäseinä, jolla aktivoit ja osallistat vieraitasi ja tehostat esiintymistäsi digitaalisesti kommenttien ja äänestysten avulla.

  Tapahtumasuunnittelun työkalu tapahtumien järjestäjille.
  Toimii suomeksi ja englanniksi.

  Kotipaikka: Jyväskylä
  Toimialue: Koko Suomi (verkkopalvelu)

  Yksilöllinen ja räätälöitävissä oleva verkkokauppa tilavarausten ja myyntipaikkojen myyntiin. Toimii suomeksi ja englanniksi.

  Kotipaikka: Jyväskylä
  Toimialue: Koko Suomi (verkkopalvelu)

  Paikkakohtainen digitaalinen työväline tapahtumien toteutukseen ja hallintaan.
  Toimii suomeksi ja englanniksi.

  Kotipaikka: Jyväskylä
  Toimialue: Koko Suomi (verkkopalvelu)

  Entä jos tapahtumasi olisikin Tahkolla? Tahkolla on upeat puitteet tapahtuman järjestämiseen, riittävästi majoitustilaa ja keskeinen sijainti.

  Kotipaikka: Nilsiä, Kuopio
  Toimialue: Tahko

  Tiesitkö, että tapahtuman ei välttämättä tarvitse olla yrityksellesi kulu, vaan se voi myös tuottaa myyntiä? Katso kuinka!

  Kotipaikka: Tampere
  Toimialue: Koko Suomi