fbpx
 • Jenga-Jengala

  Elämysluotsisi muistoja taikovaan tapahtumaan on Jenga-Jengala - idearikas ja monipuolinen osaaja! Osaamista on mm. lastenkulttuuri monimuotoisuudessaan, juonnot, vuokravälineet, tyhy-tuotteet kädentaitopajoista ryhmäytymispeleihin sekä visuaalinen ilme. Mitä he eivät itse hallitse, löytyy puuttuva palanen yhteistyöverkostoista. Tunnetuimpia tiimin jäseniä lienevät Jenguli - violetti, halittavan hurmaava maskottihahmo sekä Kimalle-keiju, joka taikasauvan heilautuksella loihtii ympärilleen hyvää mieltä ja glitterisiä kasvomaalauksia! Eikä tokikaan unohdeta joulusesongin tärkeintä pariskuntaa Joulupukkia Muorinsa kera!

  Yhdeltä luukulta saat siis ketterästi monen mittakaavan apuja koko tapahtumasisältöön tai osatoteutuksia isomman tapahtuman kokonaisuuteen. Ota yhteyttä, taiotaan elämyksellisiä muistoja asiakkaillesi, vieraillesi tai työntekijöillesi!

  http://www.jenga-jengala.fi/
  Facebook
  Instagram
  050 491 4244
  info@jenga-jengala.fi

  Jenga-Jengala

  Jenga-Jengalan korvatunturikelpoinen joulukaksikko hoitaa hommat niin isommissa kuin pienemmissäkin joulusesongin tilaisuuksissa. Kommeet asut ovat Napapiirinkin tonttujen hovipukijan Minna Suurosen käsialaa. Myös etäyhteydet onnistuvat!

  Halittavan hurmaava Jenguli-maskotti on taattu muksumagneetti isoihin ja pieniin tapahtumiin! Jenguli ei puhu meidän kieltämme, mutta rakastaa haleja ja ylävitosia.

  Kotipaikka: Kuopio
  Toimialue: Koko Suomi

  Omituisen hauskat pelit liikuttavat juhlaväkeä esim. kauppakeskuksissa, sisätiloissa tai piha-alueilla.

  Kotipaikka: Kuopio
  Toiminta-alue: 200 km säteellä Kuopiosta ja Lahdesta

  Positiivisen utelias juontaja tai hassutteleva hahmo elämykseksi messuille, perhejuhliin, näytökseen tai lastentapahtumaan.

  Kotipaikka: Kuopio
  Toiminta-alue: koko Suomi