fbpx
 • Taidekeskus Antares

  TAIDEKESKUS ANTARES

  Taidekeskus Antares sijaitsee Kouvolan Sippolassa, entisessä meijerissä. Sisätilaa Antareksessa on 2000 m², josta neljäsosa on asuintilaa. Antares tarjoaa taiteilijoille edullista asuin-, näyttely-, työ- ja varastotilaa sekä isännöi taiteilijaresidenssiä. Vuokra- ja mahdolliset myyntitulot käytetään taidekeskuksen ylläpitoon. Antares on jatkuvasti kehittyvä taidekeskus Kymenlaaksolaisen maalaismaiseman keskellä Haminan (24 km) ja Kouvolan puolivälissä (27 km).

  ORGANISAATIO

  Kulttuuriyhdistys Antareksen muodostaa 27 ammattitaiteilijaa ja se on perustettu vuonna 2010. Yhdistys hallinnoi Taidekeskus Antareksen näyttely- ja residenssitoimintaa. Johtoryhmä koostuu kolmesta taiteilijasta ja sen puheenjohtajana toimii tällä hetkellä kuvanveistäjä Tiiu Anttinen. Tiiu Anttinen ja Pasi Rantala asuvat paikan päällä ja auttavat taiteilijoita käytännön asioissa. Kahdeksalla taiteilijalla on yksityinen työtila taidekeskuksessa.

  KULKU AUTOLLA

  Helsingistä ajettaessa valtatie 7/E18 Kotkan ohi, tie 15 Kouvolantie, tie 3721 Liikkalantie ja 371 Ala-Portintie, Pien-Liikkalantie

  www.google.fi/maps

  JUNALLA

  Lähin asema on Inkeroinen tai Kouvola. Kysy kyytiä taidekeskuksesta tai ota taksi!

  www.vr.fi

  BUSSILLA

  Inkeroinen, Utti, Kaipiainen. Kysy kyytiä taidekeskuksesta tai ota taksi!
  www.matkahuolto.fi
  www.onnibus.com

  Kymenlaakson taksi 0100 87227

  http://www.galleriaantares.fi
  Facebook
  Instagram
  +358 50 5324858, +358 44 9819506
  info@galleriaantares.fi

  Taidekeskus Antares

  Taidekeskus Antareksessa löytyy tilat moneen toimintaan, taiteelliseen työskentelyyn ja asumiseen luovassa ilmapiirissä. Suuret tilat sopivat loistavasti myös yksityisten tapahtumien järjestämiseen.

   

  Tykytoiminta Antareksessa Kymenlaakson maaseudun keskellä on työyhteisöä yhdistävä ja kohottava kokemus.

  Taidekeskus Antareksen monenlaista kurssitoimintaa järjestävät alansa asiantuntijat.