fbpx
 • Tapahtumat tapahtuma-alan toimijoille

  Olemme alkaneet keräämään tietoa tapahtuma-alan toimijoille järjestettävistä tapahtumista. Tässä poimintoja mitä olemme löytäneet. Tiedätkö tapahtuman joka voisi kiinnostaa muitakin tapahtuma-alan toimijoita valtakunnallisesti tai paikallisesti?

  Vinkkaa niistä meille mervi@evenderi.fi , jaamme mielellämme tietoa niistä.

  “Yhdessä parempien tapahtumien puolesta”

  Terveisin Evenderin Tiimi

   

  2019 TAPAHTUMAT & KOULUTUKSET

   

  Meetings & Events 1.-2.10.2019 Helsinki

  “ Meetings & Events -tapahtumaan kokoontuu tapahtuma-alan ammattilaisia yli liiketoimintarajojen. Tapaa kollegasi, yhteistyökumppanisi ja uudet tapahtuma-alan kasvot saman katon alla.

  Pääset tutustumaan uusien palveluiden ja sovellusten tarjoajiin helposti ja vaivattomasti. Kahden päivän aikana saat varmasti uusia näkökulmia ja vinkkejä tapahtumien rakentamiseen ja vinkkejä siihen, miten saada paras hyöty irti tapahtumista liiketoiminnan tueksi.

  www.meetingsevents.fi/meetings-events/ 

   

  Tapahtumaturvallisuuspäivät Jyväskylä 10.-11.9.2019  

  “Kaksipäiväinen ammattilaistapahtuma on tarkoitettu kaikille tapahtumatekijöille, tapahtumavenueiden – ja teatterien työntekijöille, opiskelijoille sekä alasta kiinnostuneille. Paviljonki täyttyy ajankohtaisilla keskusteluilla, asiantuntija- ja viranomaispuheenvuoroilla sekä avoimella vuorovaikutuksella yhteisen asian eteen. Tänä vuonna tapahtumassa pureudutaan erityisesti turvallisuuskulttuurin kehittämiseen.”

  www.jklpaviljonki.fi/fi/tapahtumaturvallisuuspaivat2019

   

  Kutu-päivät 16.-17.9.2019 Jyväskylä

  “KUTU Päivät kokoaa yhteen julkisen sektorin kulttuurityötä tekevät ihmiset joiden työnkuvaan kulttuuripalveluiden suunnittelu ja toteuttaminen kuuluu. Kaksipäiväinen tapahtuma tarjoaa puitteet ympäri Suomea saapuvien kollegoiden kohtaamiseen, ajankohtaista tietoa muuttuvan kentän tarpeeseen ja työvälineitä kulttuurituottamisen monialaiseen toimenkuvaan.”

  www.jyvaskyla.fi/kutu-paivat/tapahtuma

   

  Avita Audiovisual Expo 2019 2.-3.10.2019 Helsinki

  “Avita Audiovisual Expo on Suomen audiovisuaalisen alan kohtaamispaikka. Pohjoismaiden suurin audiovisuaalisen alan ammattitapahtuma Avita Audiovisual Expo 2019 kokoaa AV-alan parhaat yritykset ja kontaktit Helsingin Messukeskukseen ke-to 2.-3.10.2019. Tapahtuma tarjoaa kokonaisvaltaisen katsauksen tämän päivän av-tekniikan ja -palveluiden tarjontaan ja mahdollisuuksiin. Kattava tapahtuma esittelee kotimaisten ja kansainvälisten av-alan yritysten uutuustuotteet ja -palvelut. Ajankohtainen luento-, koulutus- ja tietoiskutarjonta viitoittaa tulevaisuuden ratkaisuja ja mahdollisuuksia.”

  www.avita.org/audiovisual-expo/

   

  Musiikki ja Media 3.-4.10.2019 Tampere

  “Musiikki & Media on Suomen suurin ja mahtavin musiikkialan ammattilaistapahtuma, ja 30-vuotisjuhlamme ovat sen mukaiset. Tapahtuma tarjoaa yhdessä pehmeässä paketissa alan tuoreimmat tuulahdukset, tärkeimmät työkalut ja kiinnostavimmat kohtaamiset, kuten olemme tehneet jo kolmen vuosikymmenen ajan.

  Tarjoamme yhdessä pehmeässä paketissa alan tuoreimmat tuulahdukset, tärkeimmät työkalut ja kiinnostavimmat kohtaamiset, kuten olemme tehneet jo kolmen vuosikymmenen ajan. Juhlimme pyöreitä Tampere-talossa lokakuussa 2019, ja toivotamme tervetulleiksi juuri sinut. Olemme oodi onnistuneelle vuodelle, syksyn kohokohta, musa-ammattilaisten kokoontumisajot. Mikä on sinun syysi osallistua?”

  www.musiikkimedia.fi/

   

  TULOSSA 2020

  Mars- festivaalin seminaariohjelma Seinäjoki/vahvistumatta (2019 tapahtuma oli 14.-15.2. )

  www.marsfestivaali.fi/ohjelma/seminaarit

   

  Kongressi-messut 25.3-26.3.2020  Helsinki

  “Kongressimessut kokoavat yhteen tapahtuma-alan ammattilaiset ja tärkeimmät palveluntarjoajat. “

  www.kongressimessut.fi

   

  Evento Awards Helsinki/vahvistumatta (2019 tapahtuma oli 4.4.)

  “Tapahtuma-alan ammattilaisille tunnustusta antava Evento Awards -kilpailu. Palkintoja tavoittelevat lukijoidemme suosittelemat tapahtumaosaajat ja -paikat sekä tapahtumatoimistot omilla töillään.”

  www.eventoawards.fi/

  EBA  Entertainment Business Arena Helsinki/vahvistumatta (2019 tapahtuma oli 24.4.)

  “ EBA on paikka kohdata uusia ja tuttuja kollegoja eri viihteen sektoreilta ja oppia ymmärtämään entistä paremmin eri alojen tapoja toimia. EBAssa verkostoidut luontevasti ja löydät uusia bisnesmahdollisuuksia. Tapahtuman ohjelmasisältö rakentuu eri aloja yhdistävistä ja yhteisesti kiinnostavista, ajankohtaisista aiheista sekä toimialakohtaisista innovatiivisista case-esittelyistä. Tapahtuman pääjuontajana on toiminut vuosittain Jussi Heikelä. EBA on tapahtuma, jossa viihteen eri toimialojen kohtaaminen on vaivatonta, aitoa, ammattimaista ja ennen kaikkea tulevaisuuteen katsovaa. Musiikki-, televisio-, radio-, peli- ja elokuva-alat, liveviihde ja alati kasvava muu viihteen kenttä: tervetuloa mukaan!”

  www.entertainmentbusinessarena.fi