fbpx
 • Jäsenhankinta kampanjan ohjeet

  Evenderin jäsenet voivat myös itse ansaita puhdasta riihikuivaa tuomalla mukaan jäseniä verkostoomme!

  Kun uusi palveluntarjoaja on tehnyt liittymisen Evenderin sivujen kautta ja käyttänyt Sinun henkilökohtaista promokoodia, kirjataan 15% provisio suoraan Sinulle.
  Jos puolestaan kauttasi tulee yhteydenotto Evenderin myyntiin, joka johtaa kauppaan saat itsellesi 10% provision.
  Jos vinkkaat myyntiin liidiä, joka johtaa kauppaan, saat siitä 5% provision.

  Ihmisiä on hyvä motivoida käyttämään juuri Sinun promokoodiasi. Tarjoa heille 15€ alennus ensimmäisen vuoden jäsenyydestä koodia käyttämällä.

   

  Provision lunastaminen

  Provisiot voit hyödyntää joko Evenderin palveluihin: jäsenmaksuun tai muihin markkinoinnin palveluihin, joita ovat toimitettu artikkeli, toimitettu videohaastattelu, toimitettu podcast, sponsoroitu esittely sosiaalisessa mediassa valitsemallasi summalla TAI voit laskuttaa kaikki provisiot suoraan itsellesi, jolloin luvassa on RIIHIKUIVAA RAHAA!

  Provisioiden kertymisen jälkeen raportoimme sinulle, kuinka paljon tilillesi on kirjautunut provisioita. Provisiot maksetaan aina toteutuneen mukaan, eli sen jälkeen, kun kauttasi tullut asiakas on maksanut jäsenmaksunsa Evenderille.
  HUOM! Provisio tulee laskuttaa Evenderilta. Jos sinulle ei ole omaa yritystä, jolla voit laskutuksen hoitaa, voit käyttää kevytyrittäjille suunnattuja palveluita.

  Promokoodia voit jakaa vapaasti esimerkiksi omissa sosiaalisen median kanavissa, sähköpostilla, puhelimitse tai f2f kohtaamisissa – tyyli on vapaa!

  HUOMAA, että on ensiarvoisen tärkeää, että kauttasi tullut jäsen käyttää liittymisen yhteydessä henkilökohtaista promokoodia. Muutoin emme voi todentaa, että jäsen on tullut juuri sinun kauttasi.
  Mikäli kauttasi tuleva jäsen haluaa ensiksi keskustella Evenderin tuotannon kanssa, muista pyytää häntä kertomaan mistä kuuli Evenderista, jotta voimme kirjata Sinulle 10% provision.

  Promokoodina toimii se nimi, jolla olet itse Evenderissa jäsenenä.

  Tässä esimerkkiteksti, jota voit käyttää promokoodin mainostamiseen. Voit vapaasti muokata tekstiä omaan suuhun sopivaksi.

  Saateteksti 

  Olen / olemme mukana tapahtuma-alan verkosto- ja yhteismarkkinointipalvelu Evenderissa. Evenderi verkoston avulla pääsen kehittämään omaa toimintaani ja laajentamaan asiakassuhteitani. Lisäksi Evenderi helpottaa minua siinä, että tapahtumajärjestäjät löytävät minut ILMAN välikäsiä ja ILMAN välityspalkkiota. Toiminta on avointa ja yhdessä verkostomme voimin kehitämme tapahtuma-alaa ja luomme positiivista ilmapiiriä yrityskulttuuriin.
  Haluatko Sinäkin mukaan Evenderiin?
  Evenderin hyödyistä pääset lukemaan täältä https://evenderi.fi/hyodyt-ja-hinnat/ 
  Liittyminen on helppoa ja sen voit tehdä puolestaan täältä https://evenderi.fi/liity-mukaan/
  Käyttämällä liittymislomakkeessa promokoodia NIMESI (ESIM. EMMAJÄNTTI) saat 10€ alennuksen ensimmäisen vuoden jäsenyydestä!

   

  Kampanja on voimassa toistaiseksi.